שאלה ספוילרית!!!

Woogyman

New member
מסכים

כנראה שהם מקבלים תגמול מהמקור. או לחילופין, אם הם לא שדים אורגינלים, כנראה שרישיון השהייה שלהם בעולם התחתון מותנה בפעולות שלהם להשארת המכשפות חסרות ישע.

Ophel McNeil

New member
האורות השחורים ערוכים באופן

אוטומתי נגד האורות לבנים, ככל הנראה יש בניהם איבה עתיקה, משהו שקשור לתפקיד שלהם, לזהות שלהם. חוץ מזה, אני גם חושבת שזה פשוט התפקיד שלהם, להרוג אורות לבנים ולהשאיר מכשפות ללא הגנה (תאר לך כמה פעמים הבנות היו מתות ללא ליאו), אל תשכח גם שזה לא שאין הגבלה של אורות לבנים, כך שכל אור לבן שמת - פוגע במכשפה.

Ophel McNeil

New member
ואם כבר שאלות,

אז איך הולך קצב ההתפתחות של שד? (או אור שחור, או מכשף, אני לא קטנונית :) כלומר, האם הוא גדל בקצב איטי (כמו אלפים), כך שלוקח לו מאה שנה להגיע לגיל ההתבגרות? או שהוא גדל עד גיל מסוים, ואז מפסיק להתבגר, או מתבגר בצורה ממש איטית? לדעתי האפשרות הראשונה נכונה. הרי ראינו שדים שונים בגילאים שונים, ובד"כ ככל שהשד היה בוגר יותר, כל הוא גם היה חזק יותר (ריינור, למשל), כך שהם גם לא פתאום הפסיקו בגיל מסוים להתגבר. חוץ מזה, זה אמנם עושים שדים לפגיעים מאוד כשהם צעירים, אך מסביר את ההתפתחות ואת ההתבגרות שלהם.

Woogyman

New member
זה תלוי לדעתי בסוג השד

קודם כל, שדים גדלים לאט יותר מבני אדם, אבל עדיין עוברים את כל שלבי ההתפתחות. בגלל זה ראינו גם את הילדים המכשפים, הם פשוט היו מכשפים שעוד לא הגיעו לבגרות מלאה. אם בן אדם מת והופך לשד אחרי מותו (אני בטוח שיש כאלה שדים), אפשר אולי לטעון שהוא נשאר, כמו אורות לבנים, באותו הגיל שבו הוא מת.

למעלה