שאלה ספוילרית!!!

itamr

New member
שאלה ספוילרית!!!

האם פייג´ או ליאו יכולים להפוך מתי שהם רוצים לאורות המנצנצים האלו כמו שפייג´ עשתה בפרק שהסיר חטפה אותה ושמה אותה בכלוב? כאילו בזמן שהם עוברים ממקום למקום אז הם הופכים לאור כזה אז היא יכולה להישאר ככה כמה שהיא רוצה או שהיא חייבת להיות בתנועה למקום כלשהוא? ועוד משהו מישהוא שאל בקשר לפצצת אטום ושפייג´ תקרא לחלק ממנו אז לא נראה לי כי אי אפשר לקרוא לחלק ממשהוא כמו שהיא אפשר לקרוא לראש של בן אדם כי אם משווים את זה לאורבינג רגיל אז שליאו תופס לפפיפר את היד ולוקח אותה איתו אז הוא לוקח רק את היד שלה? הרי הוא תפס לה רק את היד! תגיבו תענו תשאלו תצחיקו רק אל תקללו!!!

Hugo Oneil

New member
דבר ראשון ספוילר מעלי ../images/Emo58.gif

דבר שני - אני חושב שהם יכולים לעשות את זה, או לפחות פייג´ כי ראו ב414 את פייג´ עושה ארובינג לפייפר ופיבי והיא שחכה את פייפר וחזרה לקחת אותה דרך כזה דבר! ובקשר לכוחות של פייג´ או סם או אופל יענו לך כי אני לא ממש יודע, אבל ניראה לי שכן או לא אין לי מושג! עכשיו אחרי מה שראיתי עשיתי לעצמי בילבול מוח ראיתי עונה ראשונה עונה שלישית עונה רביעית עונה שנייה ושוב עונה ראשונה היום פאר ראיתי ואני הולך להוריד את הכול וזה ממש התחיל לבלבל אותי ולהיות מוזר p.s ג´רמי מכוער אנדי חתיך *מתגעגע לאנדי* (לא במבון הז\ה במובן הייתי רוצה שהוא יחזור במקום קול

itamr

New member
מה בצירוף שאלה ספוילרית לא מעיד שזה

ספוילר????!!!!

Ophel McNeil

New member
קראתי, וקראתי עוד פעם,

וקראתי פעם שלישית, ואני לא בטוחה שהבנתי.... רוצה לנסח מחדש את השאלה?

itamr

New member
ניסוח חדש לאופל!!!../images/Emo58.gif4

באיזה פרק מהעונה הרביעית הסיר שחררה שד שאף אחד כולל המקור לא הצליח להרוג מכלוב חסין לקסמים או משהו כזה, בקיצור אחרי שהיא חטפה את פייג´ היא שמה אותה שם ופייג´ ניסתה לעשות אורבינג אבל לא יכלה כי קסמים לא יכולים לצאת מהכלוב ושפייג´ ניסתה היא הפכה למין מהלומת אור כחולה שנתקעה כל הזמן בדפנות הכלוב ולא הצליחה לצאת! השאלה שלי היא אם פייג´ וליאו יכולים להפוך לאור הזה ולהישאר ככה כמה זמן שהם רוצים או שהם הופכים לזה רק שהם בדרך למקום מסויים? הבנת עכשיו?

Ophel McNeil

New member
לדעתי, הם חייבים להיות בתנועה.

הרי כל הכוח של אורבינג פועל ע"י הפיכת לנצנצים, ואז הנצנצים נישאים למקום כלשהו. ליאו ופייג´ לא יכולים להפוך סתם לכדור נצנים בוהק שמרחף באוויר, הם חייבים לנסות להגיע למקום כלשהו, להיסחף.
זה גם מה שקרה בכלוב, פייג´ ניסתה לצאת, והכלוב חסם אותה, ולכן היא המשיכה לנוע בתוכו. אגב, סם, תודה שהערת את תשומת ליבי לעובדה שבאמת אורבינג זה לא כמו שימרינג, כלומר לא נעלמים במקום אחד ומופיעים באחר.

Woogyman

New member
אני חושב שהם כן יכולים ../images/Emo58.gif

כי בהתחלה פייג´ לא הייתה בתנועה ועדיין הפכה לנצנצים.

Ophel McNeil

New member
אני חושבת שהם לא יכולים להרבה זמן,

מכיוון שאחרי כמה שניות, הנצנצים יתחילו להיסחף לבד (עם רוח, למשל), ללא רצון. אגב, כמה תהיות - מה קורה אם מכים אור לבן כשהוא בצורת האורבינג שלו?
האם הפצע יופי עליו גם כשהוא יחזור לצורת אדם? (לדעתי, אגב, כן). והאם אפשר לקרוא אור לבן בצנצנת, כלומר, כשהוא נהפך לנצנצים? (ושוב, לדעתי כן). ועוד שאלה, אור לבן יכול לחיות בלי לאכול, למשל? כי אנחנו יודעים שהדרך היחידה להרוג אור לבן הוא רעל של אור שחור, מצד שני אנחנו גם יודעים שלאור לבן יש צרכים פיזיים. אני תוהה....

Woogyman

New member
אוקיי...

בקשר לשתי השאלות הראשונות - לא, בהחלט. נצנצים יכולים לעבור דרך קירות, או דפנות של צנצנת או כל דבר אחר (אלא אם זה כלוב מיוחד שחוסם אותם או משהו.. וזה לא ספוילר), לכן אי אפשר לכלוא אותם בתוך צנצנת כי הם פשוט יעברו דרך הדפנות שלה. אותו דבר לגבי מכה - אי אפשר להכות אור לבן כשהוא בצורת אורבינג, כי המחבט או כל דבר אחר שתשתמשי בו כדי לעשות את זה פשוט יעבור דרך הנצנצים בלי לפגוע בהם. כמו שהם עוברים דרך קירות, הם יעברו גם דרך המחבט. בקשר לאכילה - אני חושב שזה פשוט הרגל שנשאר להם מאז שהם היו בני אדם, לא משהו שהם ממש צריכים לכדי להתקיים.

Ophel McNeil

New member
*מכה את עצמה*

איך שכחתי שנצנצים עוברים דרך קירות!? *מכה את עצמה ממש חזק* אוי.... ההשפלה.... בקשר לאוכל, אני די מסכימה. בסך הכל נכון שיש להם צרכים פיזיים, אבל אמרו במפורש שהדרך היחידה להרוג אורות לבנים היא רעל של אורות שחורים. *ממשיכה להרביץ לעצמה ממש חזק* יופי, סם, הפכת אותי לילדה מוכה. *מכה את עצמה למוות*

Woogyman

New member
אז הדיון נסגר (+דיון חדש)

חסינות של שדים. מאיפה היא נובעת? איך זה ששד מסויים חסין לכוחות של מכשפות טובות, שד מסויים חסין לכוחות של שדים אחרים, שד מסויים חסין לשניהם, שד מסויים לא חסין בכלל וכל השדים האלה מאותו הסוג. איך זה ששד מסויים מתפוצץ לגמרי, שד מסויים מתפוצץ ומתחבר חזרה, שד מסויים בכלל לא מתפוצץ, שד מסויים מתפוצץ וחוזר אחר כך... לפי מה נקבעת רמת החסינות של השדים? הניחוש שלי זה שזה כמו אצל חיידקים. זה משהו שהשדים מסתגלים אליו במשך השנים ומפתחים אותו ככל שמופעלים עליהם יותר כוחות. כמו שאם נותנים לחיידק מסוג מסויים אנטיביוטיקה, הוא ימות בפעם הראשונה אבל לאט לאט שאר החיידקים יתחילו לפתח חסינות לזה. כך ששדים זקנים יותר, חסינים ליותר כוחות והחסינות עוברת גם לילדים שלהם, בהנחה שיש להם כאלה. מה דעתכם? (או שעדיף כבר להגיד - דעתך, אופל? כי לא נראה לי שמישהו טורח לקרוא את ההודעות שלי חוץ ממנה).

Woogyman

New member
עוד משהו לתמוך בתיאוריה שלי

ג´רמי ב201. זוכרים איך הוא סיגל את עצמו להקפאה של פייפר? הוא לאט לאט פיתח חסינות ויצא מההקפאה יותר מהר. וגם שד החתול (אם אני לא טועה) הצליח לצאת מההקפאה של פייפר ואמר "אני ממש נהיה טוב בזה". כך שכנראה חסינות זה כן דבר נרכש שמשתפר עם הזמן.

Ophel McNeil

New member
מסכימה לחלוטין.

ורוצה להפנות את תשומת ליבך לשאלות שלי לגבי האורות הלבנים והשחורים, שאני מעדיפה שתענה לי עליהם (וחסר לך שלא תענה לי עליהם!) כאן, ושנעזוב את השרשור חידות.

Woogyman

New member
בקשר לאורות השחורים

אוקיי. קודם כל, אני חושב שיש עוד הרבה מידע על אורות שחורים שלא דובר עליו בסדרה. אני לא מאמין שכל המטרה שלהם בחיים היא להכניס בנות תמותה להריון ולגרום לאורות לבנים עתידיים להתאבד. בטוח יש עוד כל מיני דברים שהם עושים. קודם כל, אני חושב שאורות שחורים הם לא שדים רגילים. יש מכשפות, יש שדים, יש אורות לבנים ויש אורות שחורים. התיאוריה הזאת שלי נובעת משתי סיבות - 1. כמו שאורות לבנים ומכשפות זה לא אותו דבר למרות שהם באותו הצד, אין סיבה שאורות שחורים ושדים זה יהיה אותו דבר. 2. בפרק "מזלה של מרפי", כשהאחיות הסתכלו על הרוצח הרוחני (האורות השחורים שגורמים לאורות לבנים עתיידים להתאבד) היה רשום בסוף התיאור "סיווג: אור שחור" ובאותו הדף למעלה הייתה עוד פיסקה על סוג אחרים של אויב למכשפות שבסופה היה רשום "סיווג: שד", כך שאורות שחורים ושדים הם לא אותו דבר, כי אם כן לא היו קוראים להם בשמות שונים. מאור שחור ובת תמותה יוצא אור שחור רגיל כנראה, כי אחרת - הם לא היו משתמשים בבנות תמותה כדי להתרבות. כנראה שאורות שחורים הם רק זכרים (אחרת אין להם סיבה להשתמש בבנות תמותה) וכל אור שחור שנולד הוא אור שחור רגיל. אפשרות נוספת היא שכל האורות השחורים הם חצי בני תמותה ורק האור השחור הראשון שהשד יודע מאיפה הוא בא היה אור שחור מלא. הוא שכב עם בת תמותה, נולד תינוק מעורב ומאז כל האורות השחורים הם מעורבים. מישהו הבין משהו מכל הקישקוש?

Ophel McNeil

New member
אני הבנתי! אני הבנתי!

כלומר, כן יש סוגים שונים של אורות שחורים. כבר טוב. דבר שני, מעולם לא טענתי שאור שחור הוא שד, אני יודעת שהוא לא. דבר שלישי - אז נולד אור שחור לבן וחמוד. מי מגדל אותו? איך הוא גדל (מבחינת קצב התפתחות)? מאיפה הוא משיג את הקשת? מה קורה לאימא שלו? ועוד דבר, בסך הכל אורות שחורים הם הנגטיב המוחלט של אורות לבנים. האם זה בלתי הגיוני לשער שאנשים ממש רעים שמתים מוצע להם לוותר על נשמתם ולהפוך לאורות שחורים? (אם כי, זה מביא את השאלה מי מציע להם...). ואם כבר, האם אורות לבנים יכולים להפוך לאורות שחורים? או לסתם רעים? (מתאפקת לא להכניס עוד שאלה על שדים, ולהסיט את כל הדיון).

Hugo Oneil

New member
ועוד משהו

אורות לבנים הם מדריכים מכושפות טובות מה כול כך שונה אורות שחורים? למה הם לא מדריכים מכשפים רעים או שדים?

Woogyman

New member
תשובות (גם לאופל וגם לאופיר)

אופיר - ממש נראה לך ששדים יקשיבו לעצות של אורות שחורים? אם שד רוצה להרוג מכשפה, אור שחור שאומר לו "חכה אני אבדוק עם המקור" לא ממש יעצור אותו. אופל - הקשת היא הכוח של האורות השחורים, הם יכולים לייצר קשתות וחיצים בצורה בלתי מוגבלת, כך שהכוח הזה, ביחד עם שאר הכוחות של האורות השחורים (אורבינג סוג ב´, שינוי צורה, שליטה במחשבות) מתפתחים אצל הילד בתקופת הילדות שלו. בקשר לגדילה - או שהם גדלים אצל אמא שלהם כמו בני אדם והופכים לאורות שחורים בגיל מאוחר יותר, או שפשוט, מה שגם נראה יותר הגיוני, הם נחטפים בתור תינוקות (או שהאמא נחטפת כשהיא עוד בהריון) ומגודלים במקום מיוחד שמיועד לזה בעולם התחתון (או איפה שאורות שחורים גרים). לי יש עוד שאלה - מה ההבדלים בין האורבינג של האורות השחורים ושל האורות הלבנים? חוץ מהעובדה שרק האורבינג של האורות הלבנים מאפשר להגיע לבכירים. ואופל - אני לא חושב שלאנשים רעים שמתים מוצע להיות אורות שחורים, כי אז לא היו צריכים בנות תמותה כדי להתרבות.

Ophel McNeil

New member
כי לרעים לא אכפת אחד מהשני.

שים לב, גם האלדרז עבודתם היא לדאוג למכשפות. המקור? לא אכפת לא מכלום. הוא לא יהסס להרוג שום שד למטרות שלו. רעים עובדים ביחד רק למען מטרה משותפת, ולא יהססו לבגוד אחד בשני בשום מצב (4X20). אורות שחורים לא ילכו ויעזרו לאורות שחורים, וגם לא ידריכו אותם (מה גם שאין ממש במה... הם הרי לא יכולים לרפא, והתפקיד של המכשפים הוא לצבור כוח, וכל מכשף כבר עושה את זה בצורה שונה).

p3

New member
יש גם ת´עניין שהם...../images/Emo19.gif

אויבים תמידיים של אורות לבנים, ונשאלת השאלה- למה לעזאזל? מה האינטרס שלהם לעשות את זה? האם המקור שלח אותם- והם מקבלים תגמול על השארת המכשפות חסרות הגנה? זה הכי הגיוני, כי כבר ראינו שהכוח להרוג אורות לבנים בא מהחץ ולא מהאור האפל עצמו- אבל מצד שני הכוח שלהם הוא לגרום לאנשים להתאבד- והם מפעילים את הכוח רק על אורות לבנים עתידיים, ולא על מכשפות, חוץ מהמקרה של פרו, למרות שהרבה יותר יעיל פשוט להרוג מכשפות מאשר להשאיר אותן חסרות הגנה. אולי הם פשוט אויבים בנפש של אורות לבנים, ויש להם סיבה לכך שלא סיפרו לנו עליה.

למעלה