שאלה ספוילרית.חחחחח

חנוש24

New member
שאלה ספוילרית.חחחחח

רגע...אז מרלנה רוצחת? או שבסוף לא? ולמה היא רוצחת את כולם? ומה..בסוף כל מי שנרצח הוא בעצם בחיים??? מה הולך כאן.????!!!!!?????

כן - ספויילרררר

היא באחריות טוני תרצח את כולם. היא רוצחת אותם הכל בתוכנית של טוני. ככה נקבע ל"אנשי סאלם"... וכן - הם יהיו בחייים...כולם על אי בודד סמוך לסאלם...ממש מתחת לאף של כל התושבים של סאלם. ועוד חומר בנושא יש לך כאן בקישורים לפורום שהוכן במיוחד ע"י ג'ספר לשימושך חח

i love gina2

New member
שאלת ספוילר- מאחורי הקלעים אבל. בקשה כנסו

אל תתפרצו עלי- כן, אני יודע מזמן- מרלנה רוצחת ידה ידה ידה.. אוקיי. יש לי שאלה אחרת.. הכותבים של הסדרה תכננו את זה ככה מראש שמרלנה תהיה הרוצחת או שזה פשוט התגלגל לזה? כי זכור לי משו שהכותבים שיחקו קצת עם השחקנים- ורק השחקנית של מרלנה ידעה שהיא תהיה הרוצחת, או משו כזה- נכון? קיצור, מה שאני עוד שואל - זה מי מהשחקנים ידע על התפניות, כי בתחלס בדיעבד כשיודעים שמרלנה היא ה"רוצחת" אז אפשר לראות סימנים כבר עכשיו בפרקים שהיא כאילו יודעת יותר ממה שהיא מספרת... שזה יפה... בדיעבד כמובן....

hillator

New member
סופלייר

אם אני זוכרת נכון השחקן משחק את טוני פלט את זה בביקור בארץ ככה שאני מניחה שחלק ידעו

PRINCESS GINA

New member
i love gina2 ../images/Emo35.gif

מה קרה אריה? למה נוסף לכינוי שלך 2

2 שאלות מורכבות

1.לגביי הפרק של היום,הרי ידוע לכולנו שטוני הוא הרוצח,אז בפרומו של הפרק של מחר,מגי מכניסה את הרוצח...אז ידוע שבני הוטון והריידי לא סומכים עליו..אז מה הכינסה אותו? או שמרלנההה היא הרוצחת ולא רק חושבת על זה...את הקטע הזה לא הבנתי,טוני הו הרוצח? או מרלנה היא הרוצחת,באשמת טוני? זה שני דברים שונים... 2.מתי רשימת נחשודים תפחת? הרי מתי שהו קייט ורומן יתחתנו...וגם סמי ולוקאס יפתחו רומן..אז מתי רשימת החשדוים תצטמצם?

מזי123

New member
סליחה אבל אני לא יודעת מה לענות לך חח

באמת שאין לי מושג .

למעלה