שאלה!!ספויילר!! האם זה נכון שמשה ימות בסוף??
ג גיגי123 New member 5/8/04 #7 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif הוא כן ימות!!!!!!!!!!!! זה עצוב אבל זה יקרה!!
P pepper50 New member 5/8/04 #9 תספרו שתיכם מאיפה אתם יודעות.. ונראה מי צודק.. אני אישית לגמריי בטוח שהוא לא! סה"כ הוא איש טוב ובטח לא יהרגו את אחד מהטובים.. חחחח
תספרו שתיכם מאיפה אתם יודעות.. ונראה מי צודק.. אני אישית לגמריי בטוח שהוא לא! סה"כ הוא איש טוב ובטח לא יהרגו את אחד מהטובים.. חחחח
ג גיגי123 New member 5/8/04 #11 גם אני חשבתי ככה../images/Emo58.gif אבל לא יחלטתי יותר...וקראתייייי וזה כן יקרהההההההההההה נותרו לו כמה ימים לחיות חח
גם אני חשבתי ככה../images/Emo58.gif אבל לא יחלטתי יותר...וקראתייייי וזה כן יקרהההההההההההה נותרו לו כמה ימים לחיות חח
ש שיכורה מאה2ה New member 5/8/04 #10 אני יודעת מי ימות אבל... לא רוצים לדעת פה אז תכתבי לי בפרטי ואני יגיד לך
W What if God was One New member 5/8/04 #13 ../images/Emo58.gif אווקיי תקראו את התקציר שיש בעיתון ויוה.. כתוב שם שמשה ימות כי הוא ישרף אבל בסוף יגלו שהוא לא באמת נשרף ושהו בחיים.. יקח להם זמן לגלות את זה אבל הוא לא באמת ימות, כולם יהיו בטוחים שהוא כן אבל הוא לא.
../images/Emo58.gif אווקיי תקראו את התקציר שיש בעיתון ויוה.. כתוב שם שמשה ימות כי הוא ישרף אבל בסוף יגלו שהוא לא באמת נשרף ושהו בחיים.. יקח להם זמן לגלות את זה אבל הוא לא באמת ימות, כולם יהיו בטוחים שהוא כן אבל הוא לא.
ש שיכורה מאה2ה New member 5/8/04 #16 הוא נשרף ביגלל ש... גרשון דאג לזה ... כי רענן הפקיר אותם ואמר לגרשון מתי הם נוסעים וזה
E einbal13 New member 5/8/04 #17 ../images/Emo58.gif אבל הוא לא ישרף משה ישים לב שהמכונית ממולכדת ויברח כדי שגרשון יעזוב את דורין ואותו בשקט וכולם יחשבו שהוא מת אבל הוא יחזור
../images/Emo58.gif אבל הוא לא ישרף משה ישים לב שהמכונית ממולכדת ויברח כדי שגרשון יעזוב את דורין ואותו בשקט וכולם יחשבו שהוא מת אבל הוא יחזור
B Babe Of The Year New member 5/8/04 #15 נווו מה זה משנה תרשמי פה כולם יודעים שזה ספויילר... מי שלא רוצה שלא יכנס
ב בילבי ע ל ספידים New member 5/8/04 #18 נמאס לייייייייייייייייייי תפסיקו לרשום ספויילרים בכותרת!! אאמשלכם!! למה זה טוב?? אני בוכה עכשיו!1 תיחנקו אמן!!
נמאס לייייייייייייייייייי תפסיקו לרשום ספויילרים בכותרת!! אאמשלכם!! למה זה טוב?? אני בוכה עכשיו!1 תיחנקו אמן!!
B Babe Of The Year New member 5/8/04 #20 הי! מה קרה זה לא אשמתי שאני לא יכולה לפתוח את החלון של הסמיילים בכותרת....מה אני יעשה?!?!?