שאלה-סימס 2...

BabyG5

New member
אהה ועוד משהו

נולדה לי ילדה ועכשיו היא גדלה והיא ממש מכוערת, אפשר איכשהו לשנות לה את הפנים ואת מה שהיא לובשת?????? תודה מראש...

Rey Mysterio13

New member
תשובות-

לבוש- מרכזי קניות שינוי בגוף- צריך להיות באונירסיטה ואם מסיימים איזשהו קורס מקבלים פרס שיכולים לעשות איתו ניתוח פלסטי לסימים. בקשר לשאלה הראשונה- נכנסים לתא הלבשה למדוד בגדים ואז לוחצים על סים אחר ומזמיניחם אותו הלכנס ולעשות אממ...

BabyG5

New member
תודהההה

אבל אין לי את האוניברסיטה, אין משהו שאפשר לעשות כדי לשנות לה את הבגד והפנים????

עדיץ

New member
תשובה + שאלה לא קשורה.

תכניסי את שני הסימים שלך למכונת צילום/תא הלבשה/שירותים ציבוריים. תקני לילדה שלך בגדים בחנות ואז הסימים שלך מגיעים הביתה תלחי על הארון plan outfit מקווה שאין לי שגיעוט קטיב... בנוסף תחליפי לילדה תספרות כזאת שמסתירה את רב הפנים, וחכי שהיא תגדל אולי כשהיא תגדל היא תהיה יפה. (לי היו שני ילדים עם פני שלד (רזים מאודדד) וכשהם גדלו הם נהיו מה זה יפים !!! עכשיו גם לי יש שאלה! ההורים טבעו בבריכה, ועכשיו הרוחות שלהם חזרו והם משאירים לי שלוליות בכל מקום בבית! והסימים שלי מפחדים. מה עושים ??

עדיץ

New member
תענו לשאלה שלי בבקשה !!

ההורים טבעו בבריכה, ועכשיו הרוחות שלהם חזרו והם משאירים לי שלוליות בכל מקום בבית! והסימים שלי מפחדים. מה עושים ??

פלורי2

New member
מייאו../images/Emo70.gifדג|

בידיוק
.

Rey Mysterio13

New member
זה מה שעושים-

במדיה ויש לך את NL תבנה בית קברות (ראה מדריך בסימיל) ותעביר אותם לבית הקברות. אם אין לך בית קברות פשוט תשים את המיטות של הסימים בקומה השניה (רוחות נמצאות רק בקומה הראשונה). אם יש לך אוניברסיטה אתה יכול להחזיר אותם לחיים ואם באמת נמאס לך מהם תמחק את הקבר

עדיץ

New member
אבל..

הם כן מגיעים לקומה השניה, והם לא מפריעים רק השלוליות קצת מעצבנות. ואיך באמת אפשר להחזיר אותם לחיים. יש לי אוניברסיטה.

למעלה