שאלה סופר חשובה..

oror king

New member
שאלה סופר חשובה..

אולי שאלו פה כבר... דמבלדור למד בהוגוורטס? ואם כן... באיזה בית הוא למד? לפי מה שאני זוכר זה לא הוזכר בינתיים בשום ספר...

orly LOVE efrat

New member
אם אני לא טועה..

בגריפינדור נראה לי שאמרו את זה בספר הראשון, אבל אני לא בטוחה..

oror king

New member
אוקיי... מצאתי תשובה

לא ענו לי פה, אז הלכתי לחפש באבן החכמים ומצאתי משהו: "בחיי! מה לא ידעת? אני במקומך הייתי מבררת הכל," אמרה הרמיוני. "|אתם יודעים באיזה בית תהיו? אני ניסיתי לברר ואני מקווה שאני אהיה בגריפינדור, זה נשמע הכי טוב בהרבה, ואומרים שדמבלדור עצמו למד שם, אבל אני מניחה שרייבנקלו זה גם לא נורא..." מתוך "הארי פוטר ואבן החכמים", 116

כנראה שכן

יש רק שלושה בתי ספר, דושמארג ובובאטון ולא נראה לי שהוא למד באחד מהם, ובכל אופן הוא היה כנראה בגרינפנדור, היא הוא פשוט אחד הגיבורים בסדרה וגרינפנדור זה הבית של הטובים המושלים ידה ידה ידה..

oror king

New member
תיקון קטן

אלה שלושת בתי הספר באירופה!!! זה צויין בספר הרביעי... יש עוד בתי ספר בעולם... וזה די מוזר שרולינג לא ציינה במפורש את הבית של דמבלדור שלכאורה הוא דמות עיקרית מאוד... אולי מטעם שמירה על אובייקטיביות לא מפרסמים באיזה בית למד המנהל... אבל אני מניח שרוב צוות המורים יודע.. או שלא..

נראה לך שבאמת יש רק שלושה בתי ספר?!

חחחחחחחחחחחח מה פתאום! את חושבת שאנחנו נלך ללמוד באנגליה?! למרות שאני לא מתנגד כן... אבל בכל זאת! אני מעדיף בית ספר ישראלי! אלו סך הכל בתי הספר מאירופה, ונראה לי שהם לא היחדים, אלה פשוט הקרובים ביותר... אבל זו רק דעתי..

הוא למד בהוגוורטס

בחדר הסודות מוזכר שם שהארי נכנס לזיכרון (או דרך ההגיגית או דרך היומן..אני לא בטוחה), אז דמבלדור היה המדריך שלו. למרות שעכשיו שאני חושבת על זה
בספר השישי מוזכר שהוא היה ככבר מנהל שהוא בא לבקר את טום רידל בבית יתומים

התבלבלת קצת ../images/Emo58.gif

בחדר הסודות הוא לא היה מדריך הוא היה המורה לשינויי צורה. כשהוא בא לבית היתומים הוא לא היה המנהל, הוא בא בשם המנהל שהיה פרופ' דיפט.

I an crush

New member
עלה לי רעיון... (ספויילר)

אם דמבלדור היה מורה לשינוי צורה, אז הוא בטח גם אנימאגוס לא? נכון שזה לא מחייב אבל.. זה רק הגיוני כי הוא גם הקוסם הכי חזק! (או לפחות היה..
) אבל הייתה איזו רשימה שהרמיוני מצאה כשחיפשה על ריטה סקיטר ודמבלדור לא מופיע שם נכון?.. כי זה פתאום נורא מוזר לי שהוא לא יכול להפוך לחיה...

לדעתי אם הוא לא מופיע ברשימה

הוא לא הפך את עצמו לאנמאגוס, כי קשה לי לתאר לעצמי שהוא יעשה משהו כ"כ לא חוקי, הוא בטוח יכול, אולי הוא לא רוצה לא מעוניין בזה... אם הוא היה אנימאגוס נראה לי שהוא היה הופך לעוף החול

I an crush

New member
זה גם מה שאני חושבת אבל...../images/Emo58.gif

חשבתי שאולי הוא כן אנימאגוס ואולי בעצם הוא עשה איזה תכסיס מבריק ו..... הוא בעצם חי!!

ToryMaster

New member
איך את יודעת שהוא לא מופיע?

שימו לב, לא אמרו שכן ולא אמרו שלא, דמבלדור הוא דמות מאוד מסתורית עבורנו.

לנדאו1

New member
חוששני שהרגע גילינו טעות של רולינג.

אם בזיכרון בספר השני הוא היה רק מורה לשינויי צורה. ובספר השישי הוא בא לאסוף את רידל מבית היתומים, זה לפני הארועים של חדר הסודות שרידל היה כבר כמה שנים טובות בהוגוורטס. הרי לא ייתכן שקודם הוא היה מנהל , ירד לשינויי צורה ושוב היה מנהל...

../images/Emo58.gif

הוא לא היה מנהל כשהוא בא לקחת את רידל מבית היתומים, רק לאחר עשר שנים כשעזב את בית הספר הוא חזר וגילה שדמבי המנהל החדש ><

YaEloNeT

New member
../images/Emo58.gifלא לא לא. ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

מה זה, עשית סלט *0*. בחדר הסודות הוא היה המורה שלו. בנסיך חצוי הדם הוא היה מורה כשהוא בא לבית היתומים, והתמנה למנהל רק כשוולדמורט היה בן 28.

ToryMaster

New member
אבל למה

לא לשרשר את ההודעות שלך אחת לשניה? (אחת שורשרה לשרשור הנצל"שים, את זו אני אשאיר כאן כי דווקא נראה לי שיש לה פוטנציאל)

למעלה