שאלה סופר דחופההה

lizush17

New member
שאלה סופר דחופההה

זה כל כך חשוב...אתם לא יודעים כמה... זה הגיוני לקבל טיפול תרופתי של דפלפט כרונו במינון של 500 מ"ג על ההתחלה בהנחה שבחיים לא לקחתי טיפול אנטי אפילפטי וכבר כמעט שנתיים לא היה לי התקף או אפילו סימן קטן לאפילפסיה?

אני מבין שהצבא הפריע למצבך הבריאותי

פשוט המשפט מובן אחרת במצב של היום מצטער

תראי

התרופה הזאת מתפרקת יותר לאט בגוף מאשר דפלפט רגיל. אני לוקח דפלפט כרונו 1500 מ"ג(שלושה כדורים של 500 מ"ג), בבוקר ובנוסף טופמקס 400 מ"ג(ארבע כדורים-שניים בבוקר ושניים בערב של 100 מ"ג) וגם קפרה 1000 מ"ג (שני כדורים של 500 מ"ג- ואני צריך להגיע ל-2000 מ"ג).

lizush17

New member
אז אתה אומר

שזה הגיוני לתת לחיילת בריאה לחלוטין... שלא מוכרת כחולת אפילפסיה עם שלושה התקפים בלבד להנחית עליה דפלפט כרונו 500 ביום בלי שום פטור, 6 שעות שינה בלילה, שאף פעם לא תמיד 6 , שמירות לבד של שעתיים באמצע הלילה עם הרבה משקל על הגב ונשק אחרי חודש של טיפול בדפלפט כרונו אחרי שנתיים של איזון... 3 התקפים בחיים לא מוכרת בכלל כחולת אפי התקף גדול וקשה עם טיפול בדפלפט מה בעצם קרה כאן???????????????????? מה זה הנוירולוג הזה??? סנדלר? על חשבון החיים שלי?? עד לא מזמן הייתי רושמת בשאלונים רפואיים בריאה לחלוטין היום אני צריכה לסמן וי במחלות כרוניות לולא הצבא זה לא היה קורה לי אני יודעת את זה רפול עניתי לך??

r216

New member
הי

אני עשיתי את השירות עם 500, אבל היה לי חובה של 8 שעות שינה, אבל חוץ מזה לא היה לי פטורים משמרות ונשק.. מה שכן מטבח לא הייתי עושה כי זה דורש מאמץ, ואחרי ההתקף השני גם לא נהגתי יותר בטנק...

lizush17

New member
אתה לא מגיע

לסוף דעתי אין לי בעיה עם 500 ולא משמירות ולא מנשק...הייתי תצפיתנית והיה לי נשק ואהבתי אותו
אני לא נצנצנית ואין לי בעיה ממטבחים וגם לא משמירות אבללל קודם כל כל תרופה מתחילים בקטן ולאט לאט עולים בהדרגה.. 6 שעות שינה זה שערוריהההה!!!!!!!! איך?? איך??? אני הייתי ממוטטת!!! כשרציתי ללכת לרופא...חיכיתי 24 שעות עד שקיבלתי...אני עברתי איבוד הכרה, התמוטטות, עילפון פשוט וכשהגעתי לרופא...הוא אמר שזה תוופעות לוואי של התרופה לא ידעתי אם להפסיק אותה או לא..נזרקתי בין הכיסאות פשוט...הוא שלח אותי לנוירולוג שחיכיתי לו כמעט חודש!!! אתם מבינים? אני הייתי בנאדם בריא הצבא הרס אותי את המצב הנפשי ואת המצב הבריאותי עוד יותר

הי

לצערי למרות הימים האלה שקשה לבקר את הצבא, זה המצב. יש מלא דוגמאות. סוחטים את גוף האדם, ויש ניפגעים, ועליהם לא לוקחים אחריות. לצה"ל אין מערכת רפואה אחראית, צה"ל בנוי רק לטיפול במיתחזים, צה"ל המציא את המישפט שאומר " לתת לכל חיל לבטא את עצמו" ולכן לא נפריע לחיל עם רופאים טובים ואחראים ופטורים מיותרים.

גשי לקבל חוו"ד נוספת עם יש לך ...

חששות על תסתמכי רק על מה שאת מקבלת כאן !!! בהצלחה רפי

ruthty

New member
הי תבדקי אם יש באפשרותם לפנות אותך

לעוד התיעצות

lizush17

New member
דרך הביטוח הרפואי?

איפה אני מבררת את זה? בקופת חולים שלי?

למעלה