שאלה|סדיר בבה״ד 1

ido123123123

New member
שאלה|סדיר בבה״ד 1

שלום לכולם!
בתפקידי אני מש״ק שלישות ויש לי אפשרות לעשות סדיר בבה״ד 1.
שאלתי היא ממי שמכיר, איך התנאים בבה״ד 1? גם של המגורים וגם האוכל והאם כדאי לעשות שמה סדיר.
תודה לעוזרים!!

p3c

New member
..

השלישות פותחת שם ב-8.30 ועובדת עד שעות מאוחרות-10 וכאלה.
בעיקרון, האוכל לא משהו, אל תצפה לפיקניק מושלם!
בחורף קפוא ממש, יש לך אבטשים, שמירות אחת לכמה חודשים,מטבחים, המגורים זה חדרים לא גדולים של 8 אנשים( תלוי בכמות האנשים במשרד)

p3c

New member
ושתדע..הקירות אפורים, האנשים צבועים

תזכור!!
ואתה גם סוגר שבתות 1 לכמה...

Solopeak

New member
מה שעושה את השירות

זה הסביבה והאנשים שאיתך.
הסביבה תומכת, האנשים אדירים.
לסגור שבת בבה"ד 1 זה הדבר הכי כיף שקיים. לא משביז בכלל ואני רציני. אז נכון, כמו שאמרו מעליי - התנאי שירות הם לא תנאי שירות של חייל בקריה אך השירות בבה"ד 1 הוא שירות מספק, מעניין עם אנשים מקסימים ופוגש אנשים חדשים. מזג אוויר - אין כמוהו.
יש מסלולי ריצה, חדר כושר, מזג אוויר(כבר אמרתי?) - על זה האנשים מעליי לא דיברו.
בה"ד מקסים עם מפקדים מדהימים, אחד אחד.

אני לא בא לשבח את בה"ד 1 אבל אם אתה מחפש שירות מעניין, מאתגר, מספק, מפתח ברמה האישית ולקחת על הדרך גם חברים לאזרחות - זה השירות בשבילך.

אם אתה רוצה להיות מש"ק שלישות בקריה/תל השומר או בכל בסיס אחר - שיהיה בהצלחה.

p3c

New member
אני ממש לא מסכימה שהאנשים שם

מקסימים ומעניינים...

Maldini Girl

New member
חברה שלי מש"קית חינוך בבה"ד 1

ואומרת שהיא לא יכלה לבקש מקום טוב יותר. היא אומרת שהתנאים בסה"כ טובים, שסוגרים די הרבה שבתות, ושיש לה הרבה תורנויות, אבל היא אומרת שהעבודה מאד מעניינת ומספקת.

antreprize

New member
יחי ההבדל הקטן בין מש"קית חינוך

בבה"ד למש"ק שלישות. קשה לי להאמין שיש מקום, אולי רק באכ"א, שבו העבודה של מש"ק שלישות מעניינת ומספקת.

Maldini Girl

New member
אני שמחה שמצאת לנכון להתעמק בחלק אחד

ולהתעלם משאר הדברים שכתבתי.
אני לא משקית שלישות ולא מתיימרת לדעת מה אופי העבודה בכל מקום. אבל בתור מישהי שיש לה תפקיד מדהים אבל השאר ״בעייתי במקצת״ נגיד בעדינות, אני יודעת שלרוב הרבה יותר חשוב התנאים והאנשים מאשר התפקיד.

antreprize

New member
התעלמתי כי אין לי מה להגיד על זה.

אני לא יודע אחרת וזה משהו שבאמת רלוונטי. על החלק שהתייחסתי אליו אני גם לא יכול להגיד הרבה כי אין לי היכרות עם עבודת מש"קיות החינוך בבה"ד 1, אבל אני כן יכול להגיד שזה לא רלוונטי למש"קי שלישות.

אני מסכים איתך שהתנאים והאנשים חשובים מאוד.

למעלה