שאלה סאו חשובה!!

sapir131

New member
שאלה סאו חשובה!!

טוב אז ככה מישהו מוכן להגיד לי לאיזה פרק הגיעו בארצות הברית??? ובאיזה יום ושעה?? ואני לא כל כך הבנתי עם וונט מגיע לארץ..... אז שמישהו יסביר לי בקשה תודה!!!

raviv01

New member
תשובה:

יום שני בערב ה- 07.11.06 (יום שלישי לפנות בוקר - שעון ישראל) ישודר פרק 2x10 . וונתרת מילר ודומיניק פרסל מגיעים לישראל בחודש אפריל.

Angelus

New member
../images/Emo18.gif פה נמחקו הודעות../images/Emo70.gif

לא לשכוח לסמן הודעות אשר מכילות ספויילרים! ההודעות נמחקו, בתקווה שזה לא יחזור להבא מאותם חברי פורום.

ItsNotMe1

New member
רשמתי ספויילר, אבל שיהיה

עדיף שימחקו מאשר שזה יהרוס למישהו

raviv01

New member
../images/Emo58.gif ציטוטים מפרקים 7-9

תתייחסי לציטוטים הבאים מפרקים 7-9 ואני משער שהם יענו לך על שאלותיך : טווינר (למהון): אין לי מה להגיד לך, בנאדם. מהון: ומה אם אני אומר לך משהו? סוד שאינו ידוע לאף אחד אחר. אוסקר שיילס בחור שרדפתי אחריו לפני כמה שנים, פיקח מאוד. כל הזמן.. פספסתי אותו זה הפך למעין משחק רק שזה היה כמעט כיף לולא העובדה שהוא הרג אנשים, לכל אורך הדרך. גופות המשיכו להיערם, והתחלתי לחשוב שזה היה בגללי מכיוון שלא הצלחתי לעשות את תפקידי, מכיוון שלא הייתי פיקח מספיק מעולם לא תפסתי אותו אבל כן איבדתי אותו. (מתחיל לפתוח את העט שלו). ראיתי דברים כשנהגתי בלילה.. גופות.. סיוטים עד שהגעתי למצב שלא יכולתי לישון בלילה. זה היה ניתוק גמור מהמציאות (מהון מוציא כדורים מהעט על השולחן). בשביל זה הכדורים האלה, מחזיקים אותי במשחק. אז עכשיו אתה יודע, עכשיו זה ירד לי מהלב, כדאי שתנסה את זה מתישהו. טווינר: כמו שאמרתי קודם, לא אומר לך כלום. מהון: דיברנו על וידוי מוקדם יותר ואני חושב שאני חייב לך התנצלות כי שיקרתי לך לגבי אוסקר שיילס. החכמולוג המשיך להתגרות, ואני נשברתי. (תופס את צווארו של טווינר) ממש שם תקעתי לו את הכדור. ---------- קלרמן: אתה מכיר את כל זה, נכון? להעמיד פנים. מהון: כן. קלרמן: מעולה. רק וידאתי שהכל ברור בנוגע לקווים המנחים של המצוד. מהון: אני מבין למה אתם אחרי בורואוז וסקופילד, אך הנמלטים האחרים, פושעים ככל שיהיו... אין שום דבר בפרופיל שלהם שמצביע... קלרמן: שכרנו אותך לבצע משימה- הסיבה לא צריכה לעניין אותך. תפסיק לשאול שאלות עלינו, ואולי נמשיך לוודא שאיש לא ישאל שאלות עליך. האם זה ברור? מהון: כולם צריכים למות. קלרמן: כולם צריכים למות. דעה אישית: אני משער ש"החברה" יודעים על מהון דברים שהוא בוודאי לא רוצה שיתפרסמו (כמו למשל על אוסקר שיילס) ולכן הם סוחטים אותו. ---------- מהון: מי זה? מייקל: אני חושב שאתה כבר יודע. מהון: אם עשית משהו לפאם... או לבן שלי... מייקל: שנינו יודעים שהמשפחה שלך בסדר גמור. למרות שנראה שלפאם היה די קשה עם העזיבה שלך. אבל מצד שני, היית חייב, נכון? כי לא יכולת לתת לה לגלות. מהון: לגלות מה? מייקל: אוסקר שיילס. אתה זוכר? ההוא שחמק. אלא שהוא לא הגיע רחוק מדי. נכון? מהון: יש לך טעות, סקופילד. מייקל: יתכן. בוא נניח שאני צודק לרגע. בוא נעמיד פנים שאני זה שתפס את שיילס. אני לא חושב שהייתי יכול פשוט למסור את הפסיכופט הזה לבתי המשפט. לא אחרי שהצליח לחמוק ממני במשך זמן כה רב. וגרם לי להיראות רע. מהון: אתה נחשפת לשמש במשך יותר מדי זמן, בחור. מייקל: אתם, הסוכנים הפדראלים, מרוויחים טוב, אבל לא כל כך נחמדה שאפשר ללכת ולקחת אדמת עשב יקרה, אלא אם כן היה צריך לחפור קצת. אלא אם כן רצית להסתיר משהו. או מישהו. לכך היתה מיועדת כל הבורית, הלא כך? בגלל שיש שני סוגים של בורית. הסוג הראשון, בכמויות קטנות, יכול להיות חברו הטוב ביותר של הגנן. הסוג השני, שמגיע בשקיות גדולות, עוזר לגופות להירקב. מהון: אתה צריך לכתוב סיפורי תעלומות. מייקל: אני לא יודע לגביך, אבל אם הייתי קובר מישהו בחצר האחורית שלי, הייתי חושב על זה כל הזמן. הייתי חושב... הייתי חושב שאולי כדאי שאעביר את הגופה. אבל אז הייתי נזכר, שה-די-אנ-איי נספג באדמה. אז אפילו אם הגופה לא תהיה שם, ההוכחה למה שעשיתי תישאר. אני יכול לדמיין את ההרגשה. הלחץ... הפחד התמידי. זה יותר משאדם יכול לשאת. אני הולך לתת לך הזדמנות. תוותר. תן לי ולמשפחתי להיעלם. ובתמורה, אשמור על הסוד הקטן שלך. איך זה נשמע? מהון: כמו דיבורים של איש מת. מייקל: אני יודע שלא כך רצית שזה יסתיים. אבל לפעמים קורים דברים שהם פשוט מחוץ לשליטתך. זוהי אחת מאותן הפעמים. שמור על עצמך. מהון: נתראה בקרוב, מייקל. ומייקל, זה יכול להיות מוקדם משאתה חושב. מקווה שעזרתי.

sapir131

New member
../images/Emo207.gif בקשר למהון ויש שם ../images/Emo58.gif!!

טוב אני לא כול כך ראיתי את הסוף של פרק 7 מתי שמהון הורג את טווינר (הוא הרג אותו ווריט??) טוב אז מישהו מוכן להסביר לי למה הוא הרג אותו??? ולמה הוא אמר לקלרמן (או איך שקוראים לו...) שכולם ימותו???? הוא משוגע או אובסיבי אליהם או משהו??? טאנקס פור יור

ItsNotMe1

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

מאהון הרג בסוף את טוינר. לדעתי הוא הרג אותו כתוצאה מכמה דברים - קודם כל הבנאדם מטורף, ולחוץ והעיקר - מתוסכל מכך שטווינר עבד עליו (הוא הרי היה אמור להביא את מאהון למקום שבו מייקל ושות' היו נמצאים) פלוס התסכול מכך שמאהון לא הצליח לעלות על כל השאר, זה מה שגרם לו להרוג אותו..

doron3311

New member
לא רק מהסיבה הזאת.

אני משער ש"החברה" יודעים על מהון דברים שהוא בוודאי לא רוצה שיתפרסמו (כמו למשל על אוסקר שיילס) ולכן הם סוחטים אותו ונותנים לו פקודות. קלרמן: שכרנו אותך לבצע משימה- הסיבה לא צריכה לעניין אותך. תפסיק לשאול שאלות עלינו, ואולי נמשיך לוודא שאיש לא ישאל שאלות עליך. האם זה ברור? מהון: כולם צריכים למות. קלרמן: כולם צריכים למות.

doron3311

New member
ספוילר מעליי ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif אגב,

זה אני Raviv01 פשוט אני מחובר דרך משתמש של חבר.

למעלה