שאלה נשית

Veggie John

New member
זה היה לעיריה, וכפעולת מנע!

בבחירות לכנסת הצבעתי מרצ, ואני מתביישת על זה לא פחות. אז נה!

jgut

New member
Naturacare

הם מייצרים מוצרי היגיינה נשיים מחומרים אורגנים בלבד. ועד כמה שידוע לי הם לא עושים ניסויים על בעלי חיים. את המוצרים שלהם ניתן להשיג בבתי טבע בלבד.

Mיקי_

New member
איך קוראים למוצר הספציפי הזה?

את יודעת? כדי שאני אוכל להתקשר ולשאול אם יש ואם אכן זה לא נוסה... במקום להסתובב בחצי תל אביב... וממש תודה לך

jgut

New member
Nutracareזה השם שלהם

אני חושבת שמוכרים מוצרים שלה בחנות הטבע שנמצאת איפה שהוא בשוק הכרמל.

נטלי666

New member
תחבושות

בזמנו כשהיה דיון על תחבושות שמתי לב שאנחנו קונות "עלילי" של חוגלה, ככה את גם קונה כחול לבן. שווה לבדוק אם הם מייצרים גם פדים. בהצלחה ותיידעי אותנו

Mיקי_

New member
חוגלה עושים ניסויים

והפדים של חוגלה הם לא טובים, ולא מעניין אותי אם זה כחול לבן, או ורוד שחור, אם זה לא טוב, אז אני לא קונה...

מיקי עצבנית? ../images/Emo46.gif

הבחורה מנסה לעזור לך ואת מתנפלת עליה. יש אנשים שמוצרי כחול-לבן משמעותיים עבורם - כבדי אותם. הבטחתי לך תשובה על פדים מהקו-אופ, אולם לצערי לא הצלחתי להגיע היום למקדש הממוזג הזה. אשתדל מחר.

Mיקי_

New member
לא עצבנית, למה? הגבתי רגיל לחלוטין.

אני מכבדת אותם... מבינה את ההעדפה שלהם, הסברתי משהו על טיב מווצר, ולמה אני לא קונה... זה נשמע עצבני? א אני מתנצלת... לא לכעוס עלי. את יכולה לקחת לך את הזמן, ולחקות למסע הקניות הבא שלך, ממילא יש לי מלאי של קרפרי לסיים.. אבל אני כן רוצה תשובה. לגבי המזגן בסנטר... הידעת שהקו-אופ ממוזג פחות מהסנטר עצמו? שהוא בהחלא מקדש של מיזוג אוויר, אהה אבל מאיפה אני בעצם מחליטה שאת קונה שם? (זה פשוט הקו-אופ שלי) אני לא מתנפלת על אף אחד, אני מביעה דעה, גם כשזה דעה "מרוגשת"... אם שמת לב עניתי לכל מי שתהה על ניסויים... וגם על חוגלה (כולל אותו הסבר) במהלך השירשור. גם צירפתי לינק ספציפי למי עושה כן ולמי עושה לא ניסויים, אני לא כותבת רק בשביל עצמי, זה פורום, יש אנשים שלא מודעים למי כן ומי לא עושה ניסויים, ובהחלט צריך לאפשר להם את הגישה והמידע. גם עם נחזור על זה מליארד פעם (ואני משערת שאת עושה את זה הרבה יותר ממני) זה משהו שחשוב ואפילו חובה לעשות אותו. כי כמה שנקנה פחות מוצרים מחברות שמנסות על בע"ח, כך הלחץ שלנו יגדל, וכמו שאת כתבת אתמול בניסוח כל כך טוב, זה משפיע... זה משפיע מאד! אז אני לוקחת את זה כ"כל מציל נפש כאילו הציל עולם ומלאו" גם לבע"ח יש נפש... אפילו פגיעה משלנו כי אנחנו לא תמיד יכולים להבין אותם... ואם אני הצלחתי להציל בחיי הקצרים חיה אחת (מצידי עכבר קטן) הרי שהצלתי עולם ומלואו... והלוואי שכל אחד מאיתנו הצמחונים/טבעונים יציל חיה אחת במשך כל ימי חייו ממות ומניסויים אכזריים, והרי לנו עולם טוב יותר. לא לכעוס עלי

מיקי, את מצילה אלפי בע"ח ../images/Emo140.gif

בעצם היותך צמחונית את כבר מצילה אלפי בע"ח מחיי מסבל וממוות אכזרי. הבחנתי אצלך בהקפדה ובנחישות מעוררי השראה, אבל לפעמים התגובות שלך מעט אגרסיביות. אגב, למרות שאנחנו שכנות (איזור כיכר רבין), אנחנו קונות בקו-אופים שונים. שלי לא נמצא בתוך הסנטר, וקר בו לתפארת.

למעלה