שאלה נשית....

תאירU4

New member
שאלה נשית....../images/Emo9.gif

וישלחו לי הגברים אם יש כאלה כאן. יש לי בעיה עם המזגן... איפה שאני עובדת אני נמצאת במזגן די חזק, קר. גם בחורף וגם בקיץ יש כאן את אותה בטמפרטורה (מסתובבים גם בחורף עם חולצה קצרה ועליה חלוק) הבעיה שכשאני יוצאת מהחדרים הנקיים החוצה, זה ממש מביך. אני אחרי 4 ילדים יונקים וזה פשוט פדיחה! חזיות עם ריפוד אין על מה לדבר כי גם ככה הם גדולים.... מה עושים עם הפדיחה הזאת???????? למי יש פיתרונים? ומה שלומים אתן שואלות? אני אחרי טיול נחמד (סביר...) ברומניה עם אבא שלי, ואחרי חג בחברת חמותי. בקיצור אני מתענגת על החופשה מכל המשפחתולוגיה הזאת....

chili3

New member
את לא יכולה להשאיר לך בחוץ ג'קט או עליונית

וללבוש מיד כשאת פושטת את החלוק? האמת לא בטוחה כמה את צריכה להיות מפודחת ומובכת מהעניין, זה בטח קורה לכל הנשים והגברים כבר רגילים הם בטח בכלל עסוקים באיבר המכווץ שלהם

הילהל

New member
חולצה מתאימה

אני גיליתי שחולצות קצת עבות יכולות לעזור או לטשטש והכי טוב - חולצות עם הדפס/דוגמא מאוד מטשטשות, לעומת חולצות חלקות

פלסטרים

זה מה שאמא שלי שסובלת מאותה בעיה עושה או אם יש לך תקציב לזה יש מדבקות מיוחדות בחנויות לחזיות.

תאירU4

New member
זה שפט רעיון גדול!!!!

אני חושבת אתם חייבות לרשום על זה פטנט!!!!

זה מה שקורה כשלא קוראים תגובות

קודמות... ראיתי שהציעו לך פלסטרים. השאלה אם זה לא כואב ומציק, הסיפור הזה.

מצאתי פטנט מדליק למניקות....

לחברתי שילדה את השלישית בטווח ממש קצר ויש לה הכל מהשניים הקודמים ומהאחייניות ומכולנו... קניתי מתנה עבורה כיולדת ומניקה- פטנט רשום ש"רץ" עכשיו בארץ וגם היזמת הופיעה איתו בטלוויזיה: גופיה מיוחדת שיש בה כיסים מיוחדים לפדי ההנקה ולכן : א. משחרר מחזייה (אמנם בעיקר בלילה, אבל בכלל) ב. יפה, מעוצב ואינו בולט. החברה התלהבה והזמינה עוד. אני שולחת לך קישור לאתר בתקווה שזה לא יראה "פירסומי" מדי. בהצלחה.

תאירU4

New member
רק עכשיו שמתי לב...

יופי של עברית יש לי ..... איזה פדיחות!!!! אבל אפשר להבין אותי נכון? אני כבר שלושה ימים בקושי ישנה בלילות... אתם סולחים לי נכון?

נראה לי שיש לי פתרון אליך אם את רוצה טיפונת

לעבוד... יש לי גופיות ספורט עם פתח פנימי נוסף עבור ריפוד דק מאוד שנכנס למשולשים של החזיה מהצד הפנימי (מעין כיס) ... אני מקווה שאני מסבירה טוב את המוצר... (גופיית ספורט של arena) הריפוד הנוסף הוא ספוג נוסף שמאפשר ללכת בלי חזיה, הוא דק מאוד וגמיש (לא רואים דרך הגופיה את התוספת) ועם זאת ספוג קשיח מספיק שמונע 'פאדיחות' ולכן חשבתי על זה שאת פשוט יכולה להוסיף לחזיה ספוג דומה ... על ידי תפירה או משו דומה חוץ מזה אני לא מבינה כל כך מה הבעיה לקנות חזיה קצת יותר מרופדת ולא תחרה דקה... יש בכל המידות !! אם החזיה טובה היא לא 'מגדילה' את הcup...

שירי ל

New member
לא הבנתי איפה הבעיה ../images/Emo12.gif

גם אני מניקה ועובדת במזגן לא נתקלתי בשום בעיה מה שכן אני לא אוהבת את הפדים אז לפעמים יש טפטוף אני מרימה קצת את החולצה כך שייראה כאילו נשפך לי משהו ולא כאילו הנזילה ממוקדת באמצע הפטמה... יש לי גם תמיד איזה עליונית בעבודה (אני פשוט תמיד שוכחת אותן על הכסא שלי) אז במקרה הכי גרוע לובשת משהו מעל...

למעלה