שאלה נשירת שיער

דודוUUU

New member
שאלה נשירת שיער

אני כ3 שבועות בלי מוצרי חלב בשר על סוגיו וביצים (אני בתהליך ניקוי כבד בעקבות שימוש רב מאד בתרופות)והתחילה לי נשירת שיער האם יכול להיות שכל כך מהר נוצרו לי חסרים אשמח לכל תובנה
שבת שלום

שאלה מעניינת.

אם בתחילת התהליך היו חסרים, סביר להניח שהתהליך לא תרם להם (בטווח המיידי). השיטות שאני מכיר לניקוי כבד ארוכות יותר, ואמורות לקחת כ-3 חוד'. אני לא יודע לגבי הדיאטה שלך... התזונה בתקופה זו אמורה להיות טבעית ובריאה, אבל לא חסרה, ולכן סביר להניח שמה שיקרה הוא שיפור בתהליכי הספיגה. לגבי נשירת השיער- ישנם גורמים רבים לנשירה. חלקם חיצוניים, וחלקם פנימיים. סיבה נוספת היא שהגוף עוסק בפינוי רעלים כעת, ולכן כל פעילות אחרת מקבלת הרבה פחות אנרגיה, ונדחית עד כמה שניתן לזמנים "טובים" יותר.
שבת שלום ומבורך

זה תלוי מה אתה כן אוכל

מי ייעץ לך על התזונה הזו? האם קיבלת ייעוץ לתזונה נכונה?

דודוUUU

New member
הי ןותודה על התייחסותכם התשובות לשאלותיכם

אני רק בתחילתו של התהליך זה יהיה 3 חודשיים אני אוכלת לחם ללא שמרים כוסמין ושיפון ממרחי חומוס אבוקדו טחינה ממרח פסטו אפשרי דגים 3 פעמיים בשבוע ירקות מלבד חצילים ופלפל ירוק ותירס פירות אגסים תפוחים מישמישים אפרסקים ושזיפים שחורים אורז בסמטי אורז מלא פסטות מכוסמין עדשים קטניות אגוזים שקדים ממרח מישמש ללוא סוכר (אני ביקשתי מן המטפלת הנטורופוטית שזה יהיה לא מאד קיצוני שאוכל לעמוד בזה אשמח לתןבנות לגבי נשירת השיער שהתחילה לי וכן התחלתי היום לקחת B12 מתחת ללשון לאחר שראיתי שערכי הB12 שלי גבוליים 259 שבת שלום פורום זה עוזר לי מאד ישר כח!!

למעלה