שאלה: ניתן להעביר סרטים/וידאו

noamoser

New member
שאלה: ניתן להעביר סרטים/וידאו

רק את מה שמורידים? או שאפשר גם מדיסקים וכאלה? כי.. אם אין לי אימיול אז אני לא בטוחה שאני אוכל להעביר סרטים.. אפשר או לא??

LinkTree

New member
אפשר הכל

אני אישית ממיר את ההופעות שיש לי (ישלי לא מעט הופעות ב DVD) למחשב ומשם ישירות לאייפוד. יש כמה תוכנות שיכולות לעשות את זה. הסרטים עדיין ב DVD צריך להוריד אותם מה DVD ואז להמיר - מדריך תמצאי כאן: http://www.videora.com/en-us/Converter/guides.html (אנגלית) אם הם כבר על המחשב כל מה שנשאר זה להמיר אותם לאייפוד וזה קל VIDEORA או JODIX - תוכנות חינמיות ומצויינות שאפשר למצוא קישור אליהם בקישורים של הפורום ומדריך במדריכים של הפורום

noamoser

New member
בשביל להמיר מ-DVD למחשב אפשר להשתמש ב

וידאורה?? בדיוק הורדתי את התוכנה הזו..

noamoser

New member
מצאתי בטאגליינס מדריך לשימוש בוידאורה אבל

לא הצלחתי למצוא בוידאורה עפ"י המדריך את -"בתפריט לSETUP".. ואני גם לא מצליחה להעלות לפה תמונת מצב של איך נראה הדף של הוידאורה אצלי כי כל פעם שאני מנסה להעלות את התמונה אז זה לא נותן לי.. גם זו בעיה.. צריכה עזרהה..

LinkTree

New member
הגרסה החדשה של וידאורה פשוטה יותר

אין צורך לעבוד עם המדריך - יש בתוכנה WIZARD פשוט מאוד שעובד מצויין. העניין הוא שכדי להמיר עם וידאורה יש צורך להוריד את הסרט למחשב לפני זה. את זה תמצאי במדריך (קישור) בהודעה שנתתי - ע עשה טובה - אני מתאמץ וכותב תשובה, גם נותן קישור - כנס לקישור, תקרא את התשובה - בלי זה אנחנו לא מתקדמים כאן

noamoser

New member
תודה רבה, אבל אתה לא נתת קישור..

ו.. אין שום דרך עקיפית להמיר סרטים מבלי להוריד אותם? כי אצלי להוריד סרטים זה קצת בעיה.. תודה מראש, נועה

uriler

New member
הוא לא נתן קישור? ../images/Emo12.gif

מה זה: ציטוט ההודעה של לינק: • אפשר הכלו LinkTree ו 13:04 | 22/11/07 אני אישית ממיר את ההופעות שיש לי (ישלי לא מעט הופעות ב DVD) למחשב ומשם ישירות לאייפוד. יש כמה תוכנות שיכולות לעשות את זה. הסרטים עדיין ב DVD צריך להוריד אותם מה DVD ואז להמיר - מדריך תמצאי כאן: http://www.videora.com/en-us/Converter/guides.html (אנגלית) אם הם כבר על המחשב כל מה שנשאר זה להמיר אותם לאייפוד וזה קל VIDEORA או JODIX - תוכנות חינמיות ומצויינות שאפשר למצוא קישור אליהם בקישורים של הפורום ומדריך במדריכים של הפורום סוף ציטוט את יודעת, קישור לא תמיד יופיע לחיץ ובכחול...

למעלה