שאלה נחמדה

שאלה נחמדה

יצא לי להתקשקש עם כמה בנות דתיות והן סיפרו על מספר סגולות למציאת בני זוג..להאמין לזה? לא יכול להזיק וזה נשמע נחמד
למשל,אחת מהן סיפרה שבערב ליל הסדר כאשר שופכים את עשרת המכות לתוך קערה בעזרת יין תוך כדי קריאתן..ולאחר מכן אישה שרוצה למצוא זיווג השנה,תרד למטה ותלך לפרשת דרכים..תמתין שיעבור בחור ותיזרוק את היין מהקערה.. מה דעתכם? מי מכם מאמין בסגולות הללו? מי מכיר עוד סגולות ? מישהו מכיר סיפורים שהתגשמו בעקבות כך?

אותי זה הצחיק../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אני שמעתי לא אחת על עמוקה. אומרים שזוהי סגולה למציאת בנזוג. לא ניסיתי ..

חח אפרופו..

נכון גם על עמוקה אומרים שמי שהלכה והתפללה והסתובבה 7 פעמים סביב קבר הצדיק רבי יונתן בן עוזיאל,אז היא נישאה. אבל הכל תלוי בכמה הבנאדם מאמין..ורוב מוכרי הקמעות שם עושים יופי של כסף
אגב שמעי סיפור..בן דוד שלי הלך לשם..עמד והביט..לא ניראה לו הסיפור..הלך עשה מנגל בקרבת מקום ונהנה מאחלה ארוחה חח אמר שלפחות משהו טוב יצא לו משם
שוב,זה תלוי באמונה.

abcd80

New member
אני אישית לא מאמינה בזה

אבל אם בעקבות כך בחורות מצאו את אהבת חייהן, זה לא בגלל הסגולות וכל המעשים האלה, אלא שפשוט הן האמינו בזה בכל ליבן שזה יעזור להן. זו היתה האמונה שלהן שעזרה להן. לכן גם אם תאמיני בפרה קדושה או בגרעיני אבטיח, זה לא משנה, אלא עיקר האמונה שלך שמגשימה עבורך את הדברים שאת רוצה.

בריט23

New member
תמיד טוב שיש אמונה...

האמונה נותנת כוח. אני מאמינה שלכל דבר שקורה בחיים יש סיבה, גם לדברים הרעים וגם לדברים הטובים. בשביל למצוא את האושר צריך לעבור קברת דרך ארוכה ולגלות גם מעט עצב. אני חושבת שהאכזבות שעברתי היו חלק מתוכנית גדולה שהקב"ה הכין בשבילי. ואני מאמינה שכל סגירת מעגל, היא פתח להתחלה חדשה. אני לא ממש מבינה בעניין הסגולות, אבל יצא לי להיות באירועים של חברות דתיות שלי. אתם לא יודעים כמה שמחה הם מקרינים, זה פשוט מהמם. זה נותן השראה. כסבתי היקרה נפטרה ז"ל, היתה רבנית שהרצתה לנו על החיים, על זוגיות וכדומה. זה פשוט היה כיף להאזין לה, דרך החשיבה שלה, התקווה שהיא משרה על אנשים. אני לא יודעת אם אי פעם אחזור בתשובה אבל הייתי רוצה קצת להתחזק. כ"כ כיף לי להרגיש קרובה לקב"ה. אני מוצאת נחמה ועוצמה ענקית רק בידיעה שאני יכולה לדבר איתו והוא שומע אותי. אין דבר כיף מזה.

נ ט ע 9 1

New member
הזדהתי..

וגם אני רוצה קצת להתחזק.. כי אני חושבת שאמונה כזו תביא לי הרבה טוב, אמונות טפלות זה כבר משהו אחר חחחח, ולא ממש מאמינה ליין הזה והשאר

לדעתי

אם בחור יראה בחורה שופכת יין מקערה באמצע הרחוב, לא ירצה להתקרב אליה בכלל. אני לא הייתי פונה לבחורה מוזרה כזאת.

יש כל מיני סגולות...

אבל לא שמעתי על ליל הסדר... זה מוזר... אני כן מאמינה בסגולות... אבל טיפה יותר מציאותיות... כמו למשל תפילות מיוחדות... שהן כן עוזרות... לא חסר... יש המון... ולא אלא שעולות כסף... אני מדברת על דברים יותר פשוטים...

תיקון!!

פשוטים הכוונה שלי היא לא כספית... אני לא מזלזת!! לא כל דבר שהוא כספי הוא יותר טוב...

../images/Emo190.gifכל עוד זה לא מככב בכולבוטק

זה תקין
ושוב לדתיות יש יותר סיכוי למצוא חתן מחילונית וזאת בשל מקובלות מסורת השידך. אגב, אני עובדת גם עם דתיות וחלקן גם בנות שירות לאומי וכשהן שמעו שאני רווקה בגילי המתקדם זה היה נשמע להם מאוד מוזר. אצלהם רווקה בגילי זה ממש אפסורד
תפו, תפו, תפו...

אישית לא מאמינה בזה ../images/Emo31.gif

אני לא חושבת שאם נעשה כל מיני דברים כאלה, נכיר את אהובי ליבנו ו"נזכה" באהבה- בשביל למצוא אהבה צריך להתאמץ, צריך להסתכל, צריך לתת צ'אנס, צריך לנסות למרות כל החששות, פשוט צריך להעז.

זהו...

שהסגולה "מקצרת" לך את כל הדרך... סגולה היא רק נותנת לך דחיפה... היא לא ממש מוצאת לך את הזיווג!!! לא הבחור הראשון שאת רואה אחרי הסגולה הוא "הבחור" שלך... סגולה יכולה לקחת גם כמה חודשים... אולי שנה... ואולי בכלל לא להצליח... לכן זה "סגולה"..!!

Bassיסט

New member
חחח בעיקרון זה אמור לעבוד...

והעניין של זה זה לאו דוקא ההסתובבות סביב הכבר או משהו כזה... העניין הוא תפילה על קבר הצדיק! ע"י זה שהצדיק יעזור בשמיים להשפיע לטובתך! בכל אופן קראתי איזה בדיחה השבת... אחד שלמד במכינה מגיע לרב שלו ואומר לו: "רבי אני חושב שהגעתי לשלב שבו אני מוכן להכיר מישהי ולהתחתן אבל אני לא יודע איך לעשות את זה ומה לבקש...?" הרב עונה לו: "אל תידאג תלמידי יש לי סגולה בשבילך!" התלמיד: "עזוב אותך סגולה אני רוצה בלונדינית!" חחחחחח לא יודע אותי זה מצחיק!

toxic2004

New member
משהו שעובד בטוח, אפשר לנסות

בשמחת תורה, לקנות את ההגבהה של הספר תורה. מי שמגביה את הספר תורה מתארס באותה שנה.(!) תבררו(דרך חברים) איזה כסאח הולך בישיבות כדי להשיג את ההגבהה הזאת. ומי שעושה את זה מתארס באותה שנה.

למעלה