שאלה נוספת

g00gle

New member
שאלה נוספת

אינני יודע אם זה הפורום המתאים לשאול זאת... אך האם ידוע לאחדים מביניכם כמה עולה טיפול באמצעות שיחזור גלגולים? תודה

0 אור 0

New member
את יכולה לספר על בחירתך בשיטה?

אשמח אם תשתפי לגבי שתי השיטות ששאלת עליהן, באיזה נושא את רוצה לטפל, ומה גרם לך לבחור בשיטות הטיפול.

tookmy

New member
לא יודעת כמה עולה טיפול אבל

בניגוד למה שכתבו כאן למעלה אני מכירה אדם אחד מאד רציני ואמין שעוסק בתחום, אותו למד והוא כן מטפל בזה באחרים, בודאי שכן, למה לא?

yperelman

New member
אין מחיר אחיד אך חשוב לבדוק

מספר דברים לפני כניסה לתהליך: 1. מי המטפל? היכן למד את התחום? האם זהו תחום הטיפול היחידי/העיקרי שלו? (אם כן, הייתי נוקט משנה זהירות) 2. מהי השאלה הטיפולית? ישנן שאלות אופייניות, שבהנחיית מטפל מיומן אפשר להגיע לתשובות במסע אחורה לגלגול קודם (למשל: פוביות לא מוסברות בגלגול הנוכחי כמו פחד גבהים, פחד מחרקים...ועוד שורה ארוכה של שאלות). 3. ישנם מטופלים המבקשים "להתגלגל" כדי לפתור קשיים, אך לאחר תשאול קצר מתברר שבקשתם זו, הינה מנגנון הגנה נוסף מפני כניסה לתהליך של כאן ועכשיו, בו יצטרכו להתמודד עם חומרים לא פשוטים (כמו טראומות למשל) . במסעי הקצר בתחום, פגשתי לא מעט נסיונות "בריחה" לעולמות אחרים, ע"מ לא להתמודד. במצב כזה, לא הייתי ממליץ להשתמש בטכניקה הזו (בזבוז זמן וכסף לטעמי). מנסיוני, רוב הטיפולים מתקדמים היטב ללא הצורך במסע הזה, אך ישנם גם מקרים שטיפול אחד תוך הכוונה נכונה, יכול לקדם באופן משמועתי ואף לפתור קשיים ששנים של טיפולים פסיכולוגיים לא הצליחו . בהצלחה לך

yperelman

New member
../images/Emo24.gifטוב תודה

איזה כיף לקבל קבלת פנים מחבקת.

yamit23

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif

חסרת לי ולנו. בדיוק בשרשור "שבת שלום", ביום שישי שעבר שאלתי עליך. טוב לראות שאתה עוד בסביבה. מקווה שההעדרות היא בטוב.

אני לא מכירה אישית מטפלת כזאת,

אז אני יודעת את המחיר. אני משערת שאין מחיר אחיד. אגב, לגבי טיפול בשחזור גלגולים: הבנתי שכדאי ללכת על זה רק במקרים נדירים, שבאמת יש בעייה מגלגול אחר. פשוט כי זה אורך זמן רב ומעלה הרבה דברים, ועוברים מגלגול לגלגול. מה הבעייה שאיתה את/ה מתמודד/ת?

g00gle

New member
שלום רב

אני מודה לכם מאוד על ההיענות. הייתי מטופל בעבר בטיפול פסיכולוגי שלא סייע לי כלל. קרה לי דבר מה מסוים שהשפיע עליי מאוד. בעקבות המקרה שקעתי בעצב עמוק שהתקשיתי מאוד להיחלץ ממנו. בעקבות כך פניתי לטיפול מסוג אחר שהתברר כאכזבה גמורה אך למדתי ממנו דברים על עצמי כמו כן המשכתי באיזשהו טיפול קבוצתי שמעט סייע לי ברמת המודעות העצמית. חשבתי להתקדם הלאה. מישהו סיפר לי שטיפול מסוג זה מאוד אפקטיבי ורציתי להתנסות בכך. אני מודה מאוד לכולכם

שלום לך

שאלה שחשוב לשאול כאן היא, האם את חושבת שהקושי ממנו את סובלת נובע מחיים קודמים, או שמא מחוויות שעברת בחיים הנוכחיים. סיפרת על קשיים שעברת, ומהמעט שסיפרת נשמע שאת עדיין מתמודדת עם החוויה הקשה שעברת. לכן אני לא בטוחה שהתעמתות עם חיים קודמים היא מה שאת זקוקה לו. אבל אני לא יודעת כמובן, אני לא מכירה אותך ולא יודעת מהם בדיוק הטיפולים שעברת. בכל אופן, אני מקווה שתמצאי את הדרך הנכונה לך ביותר.

אני מכירה וגם התנסיתי

בעקבות הקריאה בספרו של וייס. המטפלת שהלכתי אליה היא פסיכולוגית ועוסקת בעיקר בתחום הזה. הלכתי לטיפול אחד וזה הספיק לי כדי להבין את מהות הטיפול ולספק את סקרנותי. צודקת שזה לא טיפול שנכון תמיד ולא לכל אחד. כמו בכל דבר צריך להבין מי האדם ולמה הוא זקוק לטיפול הזה. המטפלת שעבדה איתי אכן נפגשת עם המטופל לפני עבודת הגלגולים כדי להבין את הרקע. היא מומלצת, אם כי לא זולה. כל טוב עירית

למעלה