שאלה נוספת..

ToryMaster

New member
טוב.

אבל אנחנו לא האנשים שצריכים לדאוג שידעו לכתוב, ואני לא אקבל לעג כלפי אנשים שיש להם שגיאות מסיבות כאלו ואחרות, או כלפי אלו שמנסים להראו תשזה לא כזה נורא. יש לה שגיאות? בעיה שלה. אני עוד לא שמעתי על כישוף שדורש ממך לדעת לאיית ולנקד ואנערף מה עוד, אני חונכתי על האמונה שמה שחשוב זה שאתה יודע מה הכוונה ומה אתה רוצה, ומצד הכישוף זה יכול להיות כתוב באותיות הפוכות ומילים בלתי מובנות.

Diableror

New member
איך אמרה עטר

"יש כמה שדים וכמה סופרים של ספרי זימונים that might disagree" אבל ללא קשר,לא צריכים לרמוס כל אחד עם שגיאות כתיב.הרבה יותר אפקטיבי לתקן אותו בפרטי. Diableror

שגיעות כתיב-יסמין את ע-נ-ק-י-ת !!!

זה נכון שאת כותבת עם שגיאות אבל את כותבת את השגיאות מה זה יפה אז תמשיכי לכתוב!!!

ToryMaster

New member
מה זה אמור להביע?

אנשים, אני לא אקבל תקיפות של אנשים אחרים על בסיס העובדה שיש להם שגיאות כתיב, ולא משנה מה נראה לכם שהסיבה.

...

קודם כל תודה לאל שמנסים להגן אלי. וזה נכון אז אני בת 18 אם שגיעות כתיב,ניראה את הילדים שצוחקים אלי,אם אתם תגיעו לארץ אחרת ובקושי תידעו את השפה ניראה איך אתם תיכתבו..... ואיך תרגישו שהצחקו אליכם,כי ניראה ישראלי ממוצא שיצליח לכתוב ברוסית,כמו רוסי שבא מרוסיה. זה כמעט בילתי אפשרי,כך גם רוסי שבא לארץ לוכח לו זמן לילמוד איך כותבים,תחשבו אל זה

EvilFlame

New member
שלום יסמין אגב לא קשור לשרשור ממש..

תאמיני לי שבארץ יש אנשים שנולדו בארץ ויודעים לכתוב טוב מאד בשפות אחרות ויש לי גם חבר טוב מאד שתוך פחות משנה בארץ (והוא קטן ממך) יודע לכתוב ולדבר עברית יותר מרוב האנשים שנולדו בארץ. וחוץ מזה צודקת מה אתם יורדים עליה שהיא עושה כמה שגיאות כאילו מה הביג דיל? מתאמנים קוראים וכו'... אבל יסמין באמת מומלץ לך להתחיל לקרוא כמה שיותר ספרים/עיתונים. בעיקר ספרים לא משנה מה העילה העיקר שזה יעזור לך להבין איך כותבים את רוב המילים...

Polar Aurora

New member
זה לא תמיד עוזר

גם לי היו (ועדיין יש לפעמים) שגיאות כתיב, ואני 6 שנים בארץ. זה לא אומר שלא קראתי ספרים בעברית. וזה לא מנע ממני לקבל בסביבות 90 בספרות כל השנים האלה, ו-100 עגול במתמטיקה. רק בשנה האחרונה שמתי לב שיש לי הרבה פחות שגיאות כתיב וזה לא אומר שרמת האינטליגנציה שלי השתנתה בהרבה. ויש גם אנשים שלא הולך להם כל כך עם שפות (שבעיקרון הן מכלול של מילים וחוקים משעממים וחסרי היגיון שצריך לשנן). מה גם שעם הגיל זה בהרבה מקרים יותר קשה להסתגל לשפה חדשה. אמא שלי למשל לא מבינה חצי מהדברים כשהיא קוראת טקסט בעברית וזה לא אומר שהיא פחות חכמה או פחות משקיעה. 3 שנים בארץ זאת תקופה יחסית קצרה, היא עוד נמצאת בסטטוס של "עולה חדשה". אי אפשר לבקר מישהו על זה שהוא לא יודע לאיית כמו שצריך בתנאים האלה!!

Ligeiro

New member
העובדה

שיש כאלו שמשתלטים על שפה במהירות, לא מקנה לך את הזכות להעליב כאלו שקצת יותר קשה להם. קל להמליץ, אבל אני בטוח שקשה הרבה יותר ליישם. אנא רסנו עצמכם.

תראו...

מי שחושב שאני לא מנסה לילמוד הוא טועה,אבל בעיברית יש לכם אמון מילים ודברים בשפה שלנו הרוסים אין. ולכן קשה לי,אני כן קוראת ספרים,וכן קוראת עיתונים אבל ליפעמים זה לא אכי עוזר כמו שאתם חושבים,או שפשוט לוכח לי יותר זמן לילמוד

EvilFlame

New member
הבנתי לחתוך

אבל. לא העלבתי אני נותן בתור המלצה לקרוא כמה שיותר טקסטים בעברית. עם יודעים את הבסיס זה אמור לעזור לא רציתי לפגוע ברגשות סליחה. אגב יש גם הרבה דברים ברוסית שבעברית אין. ואני יודע שיש אנשים שאצלם קליטת שפות זה פחות קל מאשר לקלוט דברים אחרים שאצל אחרים יותר קשים. אבל אני רק נתתי את המלצתי ולא רציתי לפגוע אז שוב סליחה מכל הלב מתנצל. גם לי יש שגיאות כתיב לפעמים אני לא אומר שהכתיב שלי מושלם. (הלוואי שהיה מושלם זה היה עוזר לי מאד...)

אם את רוצה לקנות

תפתחי דפי זהב מדור מיסטיקה,חנויות מיסטיקה ותמצאי מה שאת צריכה.

סבבה

תודה אני הבדוק את זה ובקשר למי ששלח לי את ההודעה של המיני,וחיוך(אז מיני לא ממש מתאים לבחורה הזאת

למעלה