ימית, מהחיים....
לא היתה לי כל כוונה לפגוע, רק לעזור. הבעיה עם הצימחונות, שלא כולם הולכים בדרך שאת מפרטת. שאלי את הצימחונים אם הם נוהגים כפי שציינת. אם הם שומרים על תזונה נאותה . תיראי מה הם יענו לך. האם הם מכסים את כל אבות המזון. אם כן, ואני בספק, כי רובם עושים זאת לבדם לא נעזרים במה שציינת ולא עושים בדיקות אז זאת זכותם המלאה והלגיטימית לחיות כך. איני מכתיבה לאף לא אחד איך לחיות. כל אחד יעשה כראות עיניו. אני רק רואה מהסביבה שבה אני חיה שהרבה צימחונים פשוט נופלים. ובואי אני אספר לך בגוף ראשון. אני דוגמא חיה שלא אכלתי בשר ביצים דגים, כי פשוט זה הגאיל אותי. את מקור החלבונים לא השלמתי כפי שציינת בעזרת מומחים/תזונאים. פשוט אכלתי מה שטעים לי. מי ידע מה זה חלבונים, פחמימות וכו'....אני הייתי בחורה בריאה שפשוט לא יכלה לאכול בשר אז אכלתי קטניות, שיבולת שועל,דגנים מלאים, אגוזים,חשבתי שאני אוכלת נכון ואני מכוסה. איך אחותי היתה קוראת , לזה "אוכל של ציפורים" וזאת האמת. הרופא שמטפל בי והוא באמת רופא מצויין, שבאמת היה איכפת לו, יעץ לי להתחיל לאכול בשר דגים ביצים, אם אני רוצה לקום על הרגליים. את יודעת איך התחלתי לאכול זאת, תצחקי, מגיע לנו גם קצת לצחוק לא? עם הרבה קטופ, כדי שאני לא אראה אותו כלל , את הבשר! ואכלתי. מה לא עושים בשביל הבריאות. אני החלטתי לאכול אוכל מבושל, ביתי, במקום לפנות להומאופט שידריך אותי איך מה כמה לאכול. העדפתי פחות כאב ראש. ללכת לעוד רופא, זה לא בשבילי. אני החלטתי לאכול רגיל, כך שאני יודעת שאני מקבלת את כל אבות המזון. איני שוללת מה שציינת, רק בתנאי אחד, שמי שבוחר בדרך כשלך, ילך לתזונאי, שיתאים לו תזונה שתהיה מבוססת על כל מה שהגוף צריך : חלבונים פחמימות שומנים וכו' ויהיה במעקב רפואי בנושא בדיקות הדם. זה הכל מה שהיה לי לאמר בנושא, ויותר לא אוסיף. כל אחד יעשה כראות עיניו. לילה טוב לכולם, איריסל'.