שאלה נוספת!!!

שאלה נוספת!!!

ראשית תודה לכל התגובות והעידוד שמקבלים פה בפורום אני לומדת מהאנשים פה אמון כיצד ניתן לעזור למחנכת בכיתה או במועדונית שבה ביתי נימצאת בשעות הצהרים[היא בכיתה א ] להרגיע כאשר ביתי בקטע של כריז כלומר מרביצה ומשתוללת ולא ניתנת למרות אצלי בבית אני כבר פחות או יותר יודעת איך למתן את הבלגן ליפני שהוא פורץ ולא ניתן לשליטה ואם זה כן מגיעה לשיאים אז אני פשוט מחבקת אותה מאחור בחוזקה ומנשקת אותה ואומרת לה כמה אני אוהבת אותה עד שהיא נירגעת אבל אני לא חושבת שלמורות יש את הזמן או הרצון בכיתה של 30 ילד לעשות את אותו הדבר האם יש טיפים כלשהם שאפשר לתת להם כדי שהם לא יצטרכו לקרא לנו בכל פעם ?! חבל מאוד שלא נותנים למורים וגננות הכשרה שמכינה אותם להיתמודד עם ילדים עם ADHT

zivadina

New member
עזרה

קודם כל, שימי לב שד"ר מנור כבר התייחסה לשאלתך בשרשור שלה. שנית, יש לנו הרבה עצות להתמודדות עם התפרצויות כעס. את מוזמנת לקרוא ולהדפיס למורה. לדעתי, צריך לבקש את עזרת בית הספר. אצלנו בית הספר נתן טיפול רגשי לילדים שלי בתקופות משבר (זה היה לפני הקיצוצים הגדולים).

שויו

New member
לניבה

לצערי נפגשתי הרבה בחוסר הבנה של מורות לגבי התופעות של ADHD ולקות למידה, גם ידע לגבי התופעה וגם ידע איך להתנהג אפילו באופן הבסיסי ביותר. למרות זאת, אנחנו למשל יזמנו מפגש בבית הספר עם צוות המטפלים הפרטיים של הילד (מורה להוראה מתקנת ופסיכולוגית שעבדו איתו באותה תקופה) בניסיון להסביר יותר ולתת כלים.בפגישה נכחו גם מנהלת ביס', היועצת, המחנכת וכמובן אנחנו ההורים. לצערי, כמעט לא הייתה לזה השפעה אבל זה בגלל אישיותה של המחנכת אז. לדעתי, שווה לנסות מהלך כזה (אם יש לך איש מקצוע שתומך בך ואת יכולה להביאו לביס') זה לפחות מעלה את המודעות של צוות בית הספר לקשיים. כמובן כדאי לפעול כמו שזיוה כתבה לך ולבקש את עזרתם אם ישנה בכלל (אצלנו לא היתה) בהצלחה

תגובה

ראשית שוב תודה על התגובות האמת היא שכבר הדפסתי למורה חומר איך להיתמודד עם ילדי הadhd אני מכווה שהיא קראה אותו. בנוסף אנו ניפגשים אחת לחודש עם כל צוות בית הספר [מורה יועצת מנהלת ומדריכת מתי"ה] אנחנו גם מתחילים טיפול עם פסיכיאטרית שמתמכה בילדים בתקווה שזה ימתן את ההתפרצויות אני יודעת שביתי מאוד סובלת מזה שהיא לא שולטטת בעצמה היא כל כך מודעת להכל לפעמים אני המומה מהיכולת שלה להבין את מה שקורה לה וזה כל כך מתסכל אותה שהיא לא שולטת בזה היא רק בת 6 היא כל כך חברותית מקסימה ונדיבה והילדים כבר הוציאו לה סטיגמה של "מרביצנית" זה ממש קורע לי את הלב

למעלה