שאלה נוספת

corrs123

New member
שאלה נוספת

ד"ר שלום, שאלה נוספת בבקשה. אני סובל מזה זמן מכאבים באים והולכים בברך שמאל. לפני כשלוש שנים במהלך השרות הצבאי חטפתי מכה חזקה מאוד בצד הפנימי של הברך. מאז אני מטופל ע"י רופאים שונים. בבדיקתCT שנערכה לי נמצא כי יש לי מים בברך. בארתרסקופיה שנערך לי מצאו כי אין לי נזק למיניסקוס או לרצועות. למרות הפיזיותרפיה שעברתי עדיין יש לי כאבים לאחר שאני הולך הליכה ממושכת או לחילופין עמידה ארוכה. מה עליי לעשות?

מים בברך

המים עצמם אינם מחלה, אלא רק סימן לכך שמשהו לא בסדר. הכי חשוב להתייעץ עם מומחה שיוכל על פי סיפור המחלה ובדיקה גופנית ברוב המקרים להגיע לאבחנה. ישנן עוד בדיקות עזר כמו SPECT או MRI אבל כדאי קודם להתייעץ עם מומחה.

בעיה דומה שהיתה לי

גם לי לפני כמה שנים היתה בעיה דומה.. במקרה שלי נפלתי מאופניים ואחרי כמה ימים הברך התנפחה לי בצורה ממש מפחידה כאילו היו לי 3 ברכיים על ברך אחת ולא יכולתי לקפל את הברך בכלל. אחרי בערך שבוע -שבוע וחצי לקחו אותי למיון ושם עשו לי צילומים בברך וגילו שיש שם מים.. הרופא גם שם לב שהחום שלי עולה אז הוא החליט שכדי להוציא את המים מהברך הוא ישים לי זריקה... הוא שם לי זריקה בברך והוציא משם את המים.. כבר באותו היום הרגשתי יותר טוב ולאט לאט גם הנפיחות עברה.... אז בהצלחה!

למעלה