שאלה נוספת

שאלה נוספת

בנות האם מישהי ניסתה את הקליניקה של דליה ודוד בנתניה?? אשמח לקבל חוות דעת ליפני שאני מתקשרת לתאם תור.. תודה

אםל2

New member
YYY תכף תכנס לכאן נועם

אני הולכת לתפוס מחסה

לי מ ו ר

New member
פה לא תמצאי המלצות עליהם

וכמו שאםל2 כתבה נועם חוטפת פריחה רק מהזכרצ שמם. תשמרי את הכסף לדברים חיוביים יותר

נועם@בת

New member
WO WO WO הנה נועם הגיעה ../images/Emo58.gif

נועם לא אוהבת את דליה ודוד, וזה בלשון המעטה
. את הזוג הזה אני מכירה רק באופן וירטואלי, עוד מימי הפורום של IOL. הם נכנסו באופן קבוע לפרסם את המוצר שלהם והמשיכו בכך למרות מחיקות וחסימות. מיד פעם הם הצטרפו לדיונים וכתבו שטויות שבאמת עשו לי פריחה. מי שפנה אליהם במייל או בטלפון לא קיבל פרטים מדוייקים. המוצר שהם מוכרים זה מעג'ום, תערובת פירות עממית (שמקובלת אצל יהודי פרס אם אני לא טועה). לטענתם יש להם מתכון מנצח, לא רק שהם מצליחים להפרות עקרות הם גם יכולים לבחור במין העובר. אני מאמינה גדולה ברפואה טבעית ורפואה עממית, אבל ממש לא מאמינה במי שמוכר משהו פשוט בהמון המון כסף ומסרב למסור אינפורמציה. מעט המידע שהם נתנו היו המלצות עם מספרי טלפון מלפני שנים שכבר אינם בתוקף. עד היום לא שמעתי על אף אשה שהרתה אחרי אכילת המתכון שלהם, ונתקלתי כבר במאות רבות של מטופלות פוריות כאן בפורום, במסרים ובמייל. נועם ~שבשביל להרות אכלה כל מיני דברים מוזרים~

babywishing

New member
../images/Emo41.gifמנצלת לשאלה על ערכי הורמונים../images/Emo41.gif

מה היה לנו - 7 ימי הזרקה 1/2 אמפולה גונל עם מעקב צמוד ביותר של הרופא. אח"כ העלינו לאמפולה אחת עוד 3 ימי הזרקה. היום באולטראסאונד זקיקים קטנים, אבל ההורמונים 1,600 (אני חושבת שהE2) ביום חמישי זה היה 870 ופתאום זה קפץ, הרופא הסביר לי שאם זה יקפוץ זה לא כל כך טוב, ואז נמשיך עם אמפולה אחת. ועכשיו הוא התקשר אליי ואמר לי את הערך ושאמשיך עם אמפולה אחת אבל שנקיים יחסים היום ומחר כדי לא לפספס ביוץ אם יהיה. אבל איך ביוץ אם לא נראה זקיק אחד אפילו, מה זה אומר? האם יכול להיות שעוד יגדל זקיק או שניים, או שבאמת יהיה ביוץ בקרוב? מבייבי שלחוצה עכשיו מאוד, כי קיוותה שהטיפול האיטי הזה יוביל להריון ארוך של 9 חודשים.

חגית6

New member
היי בייבי

אין לי תשובות, למרות שלא נראה לי שלא יהיה זקיק עם E2 כזה גבוה, אבל רציתי לאחל לך המון הצלחה ! מחזיקה

נועם@בת

New member
לא כל כך מבינה מה הולך

מה גודל הזקיקים. יתכן ויש זקיק שעומד לפרוץ, אם הוא יגדל בבת אחת ויבייץ כדאי שתהיו מכוסים. האמת, ההמלצה של הרופא טובה גם בלי קשר לביוץ
. במעקב הזקיקים הבא כבר תהיי יותר חכמה.
נועם

tutiki

New member
נראה לי שיש לך שחלות פוליציסטיות

לפי זה שהרופא הולך לאט לאט, עם מינונים נמוכים מאוד, ולפי זה שיש לך זקיקים קטנים אבל E2 גבוה - נראה לי שיש לך שחלות פוליציסטיות. כדאי שתשאלי את הרופא שלך. ולעניין - יכול להיות שאין לך נוזל בדוגלס ושרמת הפרוגסטרון שלך (או ה- LH אם בדקתם) מראים שעומד להתרחש ביוץ, למרות שאין זקיק מוביל. אם אני הייתי במצבך - הייתי מתקשרת לרופא ומבקשת שיסביר לי בדיוק מה המצב ומה קורה. לגבי המשך הטיפול עם אמפולה אחת למשך עוד X ימים והמשך מעקב זקיקים ובדיקות דם - זוהי הוראה הגיונית ונכונה. לגבי קיום יחסים בשל אפשרות לביוץ מוקדם - זה נראה מוזר וכדאי לך לברר.

למעלה