שאלה נוספת

iritz9

New member
שאלה נוספת

אתמול במקרה הרגשתי ונזכרתי שאני אמורה לבייץ ביומיים הקרובים.
כמובן הרופא שמכין אותי קרה לי לבדיקת אולטראסאונד, ובאמת נצפה זקיק 16 מ"מ. הוא נתן לי 2 זריקות של צטרוטייד ביום למשך 5 ימים הקרובים ולאחר מכן אני מתחילה עם הפרוגסטרון....הרופא אמר שהכל יהיה תקין ותהיה החזרה.
האם משהיא הייתה במצב שלי וזה הסתיים בהחזרה ולא בהפסקת הטיפול?

iritz9

New member
ההחזרה ב 4.2

עשיתי לפני שבוע בדיקות דם שהיו טובות (אסטרוגן 3230 ופרוגסטרון 2.4)
ורירית הרחם מתפתחת יפה, מחר אני אדע מה הגודל שלה.
לפני שבוע הרירית הייתה 5.6

דופלינה

New member
כן ,אני .

לפני ההחזרה המנצחת הייתי עם זקיק בגודל 24. עם טיפול נכון של זריקות צטרוטייד ופרגינובה בסופו של דבר הכל הסתדר והצליח והיום תודה לאל אני בהריון עם תאומות ונמצאת בשבוע 28.
מאחלת לך המון בהצלחה ולרגע לא לאבד את האופטימיות והתקווה .

iritz9

New member
תודה

איזה כייף לשמוע, מאחלת לך ולתאומות שבדרך את כל הטוב שבעולם...ידיים מלאות באהובות המתוקות והקטנות

iritz9

New member
יש לי התכווצויות בצד שמאל

זה היום השלישי שאני מזריקה שני צטרוטייד ביום ויש לי התכווצויות מציקות אך נסבלות בצד שמאל, מרגיש בשחלות... זה נורמלי?

moran2628

New member
כמה זמן נמשכות ההתכווציות ?

כדאי לבדוק שלא היה ביוץ, אך לפעמים זה מאוד מטעה ולאו דווקא מעיד על ביוץ

iritz9

New member
רק הערב התחיל מסביבות 16:00

זה יכול להיות בגלל הצטרוטאייד או הפרוגינובה?

moran2628

New member
לא רוצה להטעות אותך

לפעמים מרגישים דקירות בגלל שהזקיק גדול. ולפעמים סתם ללא סיבה. לדעתי תעשי בדיקת דם ואולטראסאונד ותראי מה המצב.
רוב הסיכוי שזה כלום

iritz9

New member
היה לי משהו קצת הזויי באולטראסאונד היום

הלכתי לראות מה קורה עם הרירית... לפני שבוע הייתה קצת יותר מ 5 ממ עשיתי אולטראסאונד אצל הפרופ שמכין אותי לתרומה. והיום אצל הטכנאית של הקופה. 4.4 ממ! מה קורה כאן? הזקיק גדל, אבל כנראה בגלל השני צטרוטייד ביום הוא משותק ובגלל זה הכאב... כי באולטראסאונד הכל נראה תקין. אבל מה זה הסרט הזה עם הרירית? הפרופ אמר להגיע אליו שוב בראשון ושזה לא הגיוני שרירית יורדת. די מיואשת, אני עייפה כבר מההורמונים ומהמכשולים בדרך. מנסה לא להתיאש.

יש טעויות מדידה בין מכשירים

ובין בודקים שונים. טעות מדידה מקובלת באולטראסאונד היא 10-15 אחוז.

למעלה