שאלה נוספת...?

קולאז

New member
שאלה נוספת...?

רציתי שתעזרו לי להבין את התנהגות המוזרה של קוין אחותה של דריה... כמו שאני מבינה קוין היא דמות לא כל כך טיפשה אבל מעדיפה לא לחשוב יותר מדי ולהתענין בדברים שטחיים לנסות להיות מקובלת ובאופן כללי להיות כמה שיותר שונה מאחותה...(ואני לא אסכים בכלל אם הטענה שהיא כן טיפשה כי אם תשימו לב יש בדמות שלה קצת עומק יותר מאשר בחברות שלה...) ולשאלה- אני לא מבינה למה היא נותנת ל"חברה שלה" (שוב שכחתי את שמה...) המנהיגה של מועדון האופנה... לשגע ולתחמן אותה... הרי ברור שהסיבה היחידה שהיא משפילה אותה כך כי היא מפחדת שהיא תיקח ממנה את המנהיגות...אם קוין היתה מנסה היא בקלות הופכת אותה לילדה המושפלת ביותר... אולי זה אומר על קוין שהיא נחמדה מדי...? ודבר נוסף... הרי מועדון האופנה אמור לקבוע אופנה וצריכה להיות תופעה שבנות אחרות מחליפות לבגדים שבנות המועדון קנו לפני שבוע... אך עדיין כולם לובשים את אותם בגדים כל פרק מחדש (חוץ מאשר שניים בערך, נראה אם תדעו אותם...) האם זו קנוניה או שהמציירים פשוט עצלנים...
?

כמה תשובות.

כפי שאמרת, קווין אינה טיפשה, וזו בדיוק הסיבה בגללה היא לא מתנגדת בגלוי לסנדי. אילו היא הייתה יוצאת נגדה בצורה גלויה, היא הייתה מסכנת את כל המציאות הנוחה שלה. קודם כל, סנדי, בתור הנשיאה, יכולה להעיף אותה מהמועדון. במקרה כזה, אפילו אם סטייסי תתמוך בקווין, טיפאני כנראה תתמוך בסנדי, וכך מועדון האופנה יתפלג ותתחיל מלחמה. וכולם יאלצו לבחור צדדים, לא רק חברות המועדון. קווין אינה מעוניינת להיקלע למצב שבו הסיכויים שלה לנצח שווים לסיכויים שלה להפסיד. אם היא תסבול את סנדי מקומה כסגנית מובטח לה. אם היא תסתכן קיימת כמובן האפשרות שהיא תגבור על סנדי ותהפוך לנשיאה, אבל אין בטחון שזה יקרה. יתכן באותה המידה שקווין תמצא את עצמה במלחמה כנגד חצי בית ספר שתומך בסנדי, ותפסיד את מקומה במועדון, את מעמדה החברתי ואת הדימוי שלה בעיני לפחות חצי בית ספר. אילו היא הייתה בטוחה בעליונותה על סנדי, היא בודאי הייתה כבר מנסה להתנגד לה. בקשר ללבוש הדמויות- גם אני תהיתי למה לא טורחים לצייר בגדים שונים מידי פעם, אבל הדבר לא נוגע רק לחברות מועדון האופנה, אלא לכל הדמויות. הרי אף אחד לא חושב שילדה כמו דריה באמת תלבש את אותה התלבושת כל יום? זה קצת מוגזם. עד כמה שלא אכפת לה ממראה חיצוני, כל אחד צריך לפעמים לגוון קצת. העניין הוא שדמויות מצוירות בדרך כלל נשארות תמיד עם תלבושת אחת. אין לי מושג למה, אבל ככה זה תמיד.

נירגאש

New member
זה נכון ש...

זה נכון שדמויות מצויירות אף פעם לא מחליפות בגדים/תסרוקת, אולי כדי שיהיה יותר קל לזהות אותם, אבל במקרה של דריה יש לה באמת אלפי חליפות בארון שנראות אותו דבר - ע"פ הדמות שלה היא חייבת ללבוש את אותו הדבר.

sprites_touch

New member
דריה סוגדת לסיגנון האופנה של

ג´ף גולדבלום בסרט "הזבוב" כל הארון שלו גם מלא באותן החליפות. והפאשן קלאב מחטיבות אפנה רק לעצמן, אני לא חושב שמשהו לוקח אותן יותר מדי ברצינות ומקשיב להן, הן משלות את עצמן בחשיבות המועדון הקטן שלהן.

דעתי בעניין הבגדים

לדעתי ב"תלבושת האחידה" של הדמויות יש משום העקיצה של יוצרי הסידרה. העקיצה מודגשת בארון הבגדים של דריה ובתמונות בסוף (שאומרות משהו כמו "אם היינו רוצים - היינו יכולים, עובדה!"). בסך-הכל הטון הסארקאסטי של דריה ניכר גם ביוצרי הסדרה וזו רק עוד דרך להראות את זה. לדעתי זה אפילו מחדד את הנקודה בקשר למידת הטיפשיות של "מועדון האופנה"... גם ככה כל אופנה נראית כמו מה שהיה קודם - למי שלא טורח להתעדכן בכל שינוי ופרט אין כל הבדל בין האופנות... ובקשר לפרקים של החלפת בגדים... אני זוכרת פרק שבו קווין שאלה תלבושת מדריה כדי ללכת למסיבה שהתמה שלה הייתה בגדים מכוערים או משהו כזה (אסונות אופנה...).

למעלה