שאלה נוספת ..

• פותח הנושא tamo
  • פורסם בתאריך

roy758

New member
שניה, שניה

אני חושב שאתה קצת התבלבלת... א) מה שאתה מתאר אלו השיטות שקמים אחרי 5/6 שעות של שינה (אם זה ווילד אז עושים את השיטה אם זה מילד אז עושים מה שצריך לעשות) וחוזרים לישון חוץ מזה לגבי שאלתך השניה , לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון, לחזור אחורה בעבר? כאילו בזמן האמיתי?! דבר אחרון מטריקס זה סרט זכרו זאת
Thats all!

Chaka M

New member
תראה..

אחרי אימון מספיק, אמורים לבוא לך חלומות צלולים יחסית קבוע. השיטות שמתעוררים אחרי 6 שעות הן בשביל "להביא את החלום אליך", ולא לחכות לו.. אם אתה לא עושה את השיטות עם ה- 6 שעות, זה הימור אם יהיה לך חלום צלול או לא. בכל מקרה, תמיד תוכל לחלום חלומות רגילים, ולהתעלם מהצלילות. אני לא מבין כ"כ למה שתעשה כזה דבר, אבל זה אפשרי. נותנים לך אפשרות לעשות מה שאתה רוצה, ואתה ממשיך רגיל? לא לשיקולי כבר.. =] ונכון, מטריקס באמת ה-סרט!

tamo

New member
אני אגיד לך למה ....

שאני אולי ארצה לחזור יש כאן משהו לא אתי...ליצור מציאות אלטרנטית ו..לא מציאותית...אתם מדברים על זה בפשטות כזו לי יש פחד ענק של חוסר רצון לחזור לעולם האמיתי ולשקוע במציאות אלטרנטיבית...כי לפי התיאורים שלכם זה הדבר...הכל כאילו אמיתי...אפשר ממש להריח דברים וכאלה...אני לא יודע -לאבד רצון או צורך בעולם האמיתי ופשוט לישון כל הזמן -זה להתעלם מהמצאיות..ואני לא יודע כמה טוב זה..

n0 name

New member
../images/Emo93.gif....מצטערת אבל....

כתבתי לך תגובה ענקית...כי אני חושבת שאתה טועה... אבל המחשב שלי עשה בעיות וזה לא שלח את זה! אוף זה מעצבן! אני יכתוב בהזדמנות אחרת..כי ממש אין לי כוח עכשיו! sorry!

roy758

New member
רק צריכים לעשות

הבדל בין "עולם" החלומות לעולם האמיתי ושזה לא יבלבל לך ת´מוח..... זה הכול

Chaka M

New member
תראה..

אני לא חושב ש.. זה יפריע. בכל אופן זה לא יפריע לי. כי אי אפשר לישון כל הזמן, גם אם רוצים, חוצמזה שזה סתם להעביר את הלילה ולראות מה ההרגשה לעוף וכאלה דברים. זה לא שאתה בוחר להתנתק..

למעלה