שאלה נוספת -פיסט

Z o d i a c

New member
אמנם לא התנסיתי בזה

(וגם אין צפי לנדון) אבל מצ"ב מאמר בנושא מתוך מאמרי הפורום, לעיונך. המדריך לפיסטינגיונר המתחיל - גור לוי לא יודע מי מיכם התנסה (אני יודע שאני לא) אבל פיסטינג לעומקיו השונים הוא כבר לא נושא שאסור לדבר עליו. לא מעט אנשים שיצא לי לשוחח איתם במסגרת זו או אחרת ציינו שהחדרה של יותר משתיים שלוש אצבעות כבר נמצא אצלהם ברזומה ואם לא זה מקוטלג ברשימת הדברים שיש לנסות. במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי מספר טיפים בכל הנוגע לפיסטינג למתחילים. עצות, הערות, הארות וחויות למינהם אתם יותר ממוזמנים להוסיף. 1. פיסטינג צריך להיעשות אך ורק (!) עם פרטנר מנוסה מאוד ואמין אל תתנו לכל אחד לנסות להחדיר לכם אגרוף. 2. חשוב שהאיזור יהיה נקי מבפנים ומבחוץ. (מומלץ לעשות חוקן לפני, ולו רק בשביל שאתם תהיו רגועים שהכל נקי היטב ולא תדאגו לזה) 3. וחובה להשתמש בחומרי סיכה מיוחדים לפיסטינג שהם בעלי גוף סמיך ו"כבד". בארץ תוכלו להשיג רק את "Elbow Grease", ולמי שמגיע לחו"ל מומלץ לחפש את "Crisco" שהוא למעשה תחליף צמחי תעשייתי לשמנים באפייה, נטול ריח ובעל מרקם שומני. עם חומרי שימון אלו אסור להשתמש בקונדום כי הם לא על בסיס מים, מה שעלול לגרום לקונדום להיקרע. 4. חשוב תמיד לשים כפפות חד פעמיות (כפפות לטקס כמו של רופאים, שאפשר לקנות בכל בית מרקחת או סופר פארם) כדי להגן על האיזור הפנימי מהציפורניים וכמובן, כדי למנוע העברת חיידקים ונגיפים, כולל איידס. 5. שימו לב: אף פעם אל תנסו לבצע פיסטינג תחת השפעת אלכוהול או כל סם שהוא
. חשוב ביותר להיות מאוד עירניים ובקשר עם הגוף שלכם. מעבר לזה, גם בהחלט לא מומלץ להשתמש בפופרס. לרגיעה, תוכלו להשתמש בקווה-קווה, שהוא חומר מרגיע טבעי (תשאלו בסניף GNC הקרוב). 6. תזכרו שזה לא קורה ביום אחד - צריך להרגיל את שרירי פי הטבעת לקבל את הגודל של כף היד (וכאן חשוב העובי לא האורך). אפשר להתאמן עם דילדו בגודל של איבר גדול ומעלה, וכמובן לנסות להחדיר את האצבעות כאשר כל פעם מוסיפים אחת. 7. אף פעם אל תעברו אל הגבול שלכם ואף פעם אל תנסו לקבל יותר ממה שהגוף שלכם מאותת לכם שאתה מסוגלים לקבל. 8. זכרו להיות רגועים ונינוחים ודאגו לנשום עמוק ולאט כדי להרגיע את הדופק שמן הסתם ישתולל. מילת אזהרה: למרות היכולת של שרירי פי הטבעת להתרחב למימדים עצומים ללא פגיעה בהם, לעולם אל תפעילו עליהם לחץ מיותר ושוב, קחו את הזמן. יש כאלה שזה לוקח להם חודש ויש כאלה שזה לוקח להם שנה. אל תמהרו. בדקו כל הזמן את המקום כדי לראות אם יש דימום כלשהו. אם יש דימום ולו קל (החלק הפנימי יכול בקלות להיפגע) עצרו מייד. אם הדימום ממשיך אל תקחו סיכון וטוסו לחדר המיון הקרוב. פגיעה פנימית עלולה להיות מאוד חמורה. זכרו שאם תקפידו על פרטנר מנוסה, מיומנות עצמית וחומר סיכה מתאים ורב, אין שום סיבה שזה יקרה. רק בריאות

donabcdef

New member
תודה!

תודה רבה על המידע האם פיסט ואגינלי זה אותו סיפור? כלומר גם הכנה של חודשים? האם מישהו ביצע או צפה ורוצה לספר ? הייתי מוכן לתת הרבה בכדי להשתתף בארוע כזה !

donabcdef

New member
כי שום דבר לא נכנס אלי !

אני לא מכניס לרקטום שלי שום דבר (למרות שיש הרבה שנהנים מזה) מוכן להכאיב אבל לא לכאוב !

Z o d i a c

New member
טוב, ההומו בחבורה היה חייב להגיב

בוא נעשה הפרדה בין הדברים - אם אין לך רצון או צורך להחדיר שום דבר לפי הטבעת זה עניין אחד, לגיטימי למדי. באותה נשימה להגיד "מוכן להכאיב אך לכאוב" מראה על מעט בורות אולי בנושא. חדירה (ובוא רק נשאיר את היד המשומנת בצד) לפי הטבעת, )וכשאני אומר חדירה זה יכול להיות אפילו אצבע) תביא אותך לגמירה כפי שמעולם לא חוית!! נקודת ה-G של הגבר נמצאת שם (בלוטת הערמונית בשפה המקצועית) נמצאת מה לעשות ברקטום. עכשיו - המרחק בין להגדיר חדירה או החדרה של כל דבר שהוא כפועל יוצא פעולה שמטרתה להכאיב הוא שגוי ביסודו.

Z o d i a c

New member
לגבי פיסט ואגינלי אין לי מושג

לזה תפנה לצד הנשי בפורום. אני מאמין שזה שונה שכן זהו מקום שרגיל ומוכן לקבל חדירות, פי הטבעת לא ממש. גם בחדירה אנאלית דרך אגב יש צורך להשתמש בחומרי סיכה ספציפים ולעשות את זה בדיוק עם אותם נהלים וחוקים. זה מקום רגיש מאוד ודורש המון תשומת לב.

למעלה