שאלה נוספת על צב

גן חיות

New member
שאלה נוספת על צב

היום הסתבר לנו שבאו מרשות שמורות הטבע, ראו את הצב, אמרו שזה צב ביצה, והשאירו בהוסטל.אין לנו מושג איך לטפל בו. מה אוכל???? תנאי מחיה?? ברור לנו שמה שאילתרנו לא מתאים.לא יודעים ממש מה כן. אשמח למידע.

אוכל לנסות לברר רק ביום ראשון

למה לא ניסיתם לשאול את הפקחים? אולי עדיין אפשר להגיע אליהם? מה שבטוח - אפשרות לכניסה למים זה חשוב (אבל גם אפשרות להתייבש - סלע לטפס עליו). הם אוכלים ירק, אבל אני לא יודע להגיד מה אפשר לאלתר להם.

גן חיות

New member
חלב שנשפך....

אני והמדריך השני לחיות לא היינו שם כאשר הגיעו. המנהלת לא חשבה לא לשאול ולא להתווכח וגם לא לדווח לנו שלא לקחו. עד שהגענו לשם אתמול בשעות אחה"צ המאוחרות - לא היה איתנו (והמנהלת זרקה) את מספרי הטלפון. אחרי היה מאוחר מדי. והיום, מורה ביום האחרון לשנת- הלימודים..... בכל אופן, יש לו תבנית עם מים ומקום שהוא יכול לצאת.הוא לא אכל שום ירקות ששמנו לו. קראתי באיזה אתר שהם אוכלים צמחיית מים, דגים ודו-חיים. מאיפה אני המצא את זה?????? בינתיים, אנחנו ( בעצם , הצב) בבעיה.

צמחיית מים

אפשר למצוא בחנויות דגים, או בנחל הקרוב (נחל חדרה?) לגבי השאר - אנסה לברר ביום א' - תזכירי לי בבקשה. יש חדשות בקשר לשיצו? לא התקשרו אלי מצב"ח

גן חיות

New member
המשך - אולי הסוף

דברתי עם חגי שדי נזף בי על זה שאנחנו מחזיקים חיית בר ללא אישור וללא תנאים.(לא אשמתו). הוא הפנה לאיתמר הפקח האזורי(משבוע שעבר). השארנו הודעה ועוד שיחה והפקח בדרך. הודענו לצוות בהוסטל שאין להשאיר את הצב אצלנו. לא משנה מה יגיד - להדגיש שלנו אין תנאים עבורו והוא ימות אצלנו. שייקח וישחרר במקום מתאים. מקווה שאכן כך יתבצע.

למעלה