שאלה נוספת וחשובה

שאלה נוספת וחשובה

האם לx יש צליאק? (מדובר על ילדתי היקרה) אינני יודעת עד כמה רציני וכדאי להשיב בעניין זה, ולמרות שמדובר על בדיקות רפואיות שבתהליך כעת,ארצה להביט מזווית ראייה שונה על המצב ללא התחייבות כמובן וללא שפיטה.
תיוואז דאגאז אות'ילה תודה מראש על תשובותייך

נראה שלא

טיווז -הרון של האל טור מדובר על קורבן עז ואמונה עיוורת דגז- הפצעת השחר, פוטנציאל התעוררות אותילה- ירושה במובן הרוחני. דרך שנקבעה מראש... תביטי על מצבה של ביתך כתהליך שבה להביא ליעד גבוהה יותר ולא כעל מכשול אם יש מחלה - זהו אמצעי להשגת מטרה רוחנית ואם לא - כנראה שזהו איתות לשינוי שחל בה ובך עקב כך (אני משערת שהיא צעירה כי זו רגישות שמתגלה מוקדם לרוב.. אך לא ציינת את גילה של ביתך (משמעותי למקרה הנ"ל ולקריאת הרונים..) תספרי מה יצא בבדיקה...

הי לאונרדו האחת

תודה על הפירוש.. בעוד חודש ב"ה יהיה גילה ארבע. אספר את תוצאות הבדיקה כשתיהיה. איך הפירוש משתנה לפי הגיל?

תרגיל וגיל..

הי שלייקסום אני קצת מתעסקת בריפוי באמצעות רונים הילינג ותקשור.. יותר נכון מתחברת לכוחות הריפוי שבי (בכולנו..) והגיל שייך לאבחון לא לפרוש כי סימפטומים של ציליאק בגיל מאוחר יכולים להיות כלורטיס (איך שכותבים אתזה..) למשל.. לכן הגיל..

משהו ישן...

הפרוש לא דיאגנוזות כן.. יש סימפטומים שאופייניים לגיל מסויים, (מה התוצאה אגב? רק עכשיו שמתי לב וההודעה מדצמבר אשתקד..)

מצטערת, לא יודעת לענות לך...

אני לא יודעת מה זה צליאק, על מה בדיוק חשבת כשהוצאת את הרונים (האם יתכן שהשאלה שהיתה לך בראש היא האם ילדתי הולכת לסבול, או משהו כזה?), אבל התשובה היא מאוד אופטימית וחיובית. אין לי תשובה בעניין הצליאק, אולי בגלל שאני באופן כללי חושבת ששאלות על אנשים אחרים צריכות להיות מממאאאווודדד ממוקדות ומדוייקות (בזמן שאת מוציאה רונים), ואולי בגלל שאני לא יודעת מה זה צליאק, ואולי זה המסר שאת צריכה לקבל - הילדה שלך תהיה בסדר גמור.

למעלה