שאלה נוספת ב-ACCESS

koren

New member
שאלה נוספת ב-ACCESS

כיצד ניתן לבצע קישורים משתי שדות באותה הטבלה לטבלאות אחרות
 

koren

New member
לדוגמא

התן דוגמא ניקח טבלה בשם ממון לצורך העינין ובה 4 שדות :חודש,הוצאות,הכנסות,וסה``כ. מהשדה הוצאות אני רוצה לעשות קישור לטבלה אחרת ובה יהיה פירוט ההוצאות (זה קישור אחד),וכנ``ל גם בשדה הכנסות (זה קישור שני).
 

גרי רשף

New member
בוא נראה..

1. אם אתה יודע לקשר טבלה לטבלה, אתה יכול באותה דרך לקשר טבלה אחת לשתי טבלאות שונות. בכל פעם אתה גורר את הקישור משדה אחד (1) לשדה השני (N). כל זה כמובן במסך בו יוצרים את הקישורים בין הטבלאות. 2. לפי התאור שלך יש לי חשד שהטבלה לא מתוכננת נכון: אם בשדה הוצאה או בשדה הכנסה רשום סכום כספי, אזי אין מה לקשר אותם. בנוסף- השדה `סה``כ` הוא שדה מחושב שיש להציגו בשאילתה כהפרש שבין ההכנסות להוצאות, ולא כשדה בטבלה.
 

koren

New member
תגובה לגדי רשף

זה נכון שהשדה של הסה``כ צריך לבוא בשאילתה ולא כשדה בטבלה,אבל אני עושה שני קישורים של שדה ההכנסות ושדה ההוצאות כדי לפרט איזה סוג של הוצאות ,כגון אשראי צק וכד`
 
למעלה