שאלה נוספת בקשר

שודו

New member
שאלה נוספת בקשר

לשאלה הקודמת שלי... רקע: אני עומדת להיות מעורבת בפרוייקט מאד גדול ומסובך בעוד חודש. אני רוצה לדעת איך ילך, ואם יהיה מוצלח? האם - 10 חרבות הפרוייקט - אס מטבעות שלי - 10 גביעים ב X - אביר חרבות יהיה מוצלח? - 3 מטבעות סיכום - אביר גביעים ותודה על תשומת הלב!

צ ל י ל 8

New member
כן ../images/Emo45.gif

ואת גם תהני ממנו למרות חששותיך הכבדות. הפרוייקט יהיה פריצת דרל מבחינתך ואולי אפילו פתח לשכר טוב יותר. רק שימי לב לא לעשות שיקולים מוטעים בקשר לפרוייקט ולא לפעול בספונטניות.

שודו

New member
תודה, צליל...../images/Emo149.gif

זה באמת מעודד.... אם את זוכרת את התחלת הדיון שהיה לפני כשבוע בערך, סיפרתי שמי שהביא אותי לפרוייקט הזה, הוא החבר שלי לשעבר, שאני מאד מתגעגעת אליו, ומאד לא יודעת אם הוא גם מתגעגע - פוחדת לפתוח ת'קלפים ולומר לו מה ואיך אני מרגישה... אני מרגישה שהפרוייקט יכול להיות הזדמנות טובה לסוג של תהייה מחודשת ביננו על יחסינו - ואם יש מקום להמשך.... כיצד אפשר לשאול את הקלפים בנידון (ספציפית לגבי הבחור?) תודה!

batgalim

New member
הי שודו, את יכולה לשאול - ../images/Emo26.gif

מה פוטנציאל היחסים ביני לבין איקס בשלושת החודשים הבאים? בפריסה קלטית.

שודו

New member
הי בת גלים...

בהמלצתך, פרסתי קלטית, וזו התוצאה: 1 – מה עוזר - מיזוג 2 – מה חוסם - 2 גביעים 3 - שיעור רוחני בהווה – מלך מטבעות 4 – בונוס לשואל – מלך גביעים 5 – עבר קרוב – מלכת מטבעות 6 – עתיד קרוב – קיסרית 7 – זווית אישית – 8 מטבעות 8 – זווית חברתית – אביר גביעים 9 – רוצה אבל פוחד – אוהבים 10 - סיכום – 6 מטות ושוב תודה על המאמץ!

batgalim

New member
צר לי שודו

צליל צודקת, לא שמתי לב שכבר עשית פריסה כזו..

שודו

New member
ממממ....

בקלטית הקודמת שעשיתי, היתה שאלה כללית על פוטנציאל אהבה בחצי שנה, ואילו כאן היתה שאלה ספציפית, לגבי מישהו מסויים - זה עדיין אותו דבר?........... ותודה בכל אופן!......

תוכלי בבקשה

להסביר לי איך עושים כזאת פריסה? אני לא מכירה אותה, ונראה לי שהיא מאד תעזור לי!!

למעלה