שאלה נוספת בבקשה

מצב
הנושא נעול.

שוגשוג

New member
שאלה נוספת בבקשה

שאלה נוספת בבקשה
אם לאחר שחזרתי מחופשת הלידה המעביד שלי מפטר אותי לאחר 45 יום האם אני יכולה לוותר על ההודעה המוקדמת של ה- 30 יום.ולעבוד רק את ה- 45 יום ולקבל מכתב פיטורים.

לא, זכות הותור על נוכחות העובד

שאלה נוספת בבקשה
אם לאחר שחזרתי מחופשת הלידה המעביד שלי מפטר אותי לאחר 45 יום האם אני יכולה לוותר על ההודעה המוקדמת של ה- 30 יום.ולעבוד רק את ה- 45 יום ולקבל מכתב פיטורים.
לא, זכות הותור על נוכחות העובד
בתקופת ההודעה המוקדמת שמורה למעביד.

לא הבנת נכון

אז אם אני מבינה נכון
הוא בכל מקרה חייב לשלם את המשכורת? ללא קשר לנוכחות שלי ? אין לי שום אפשרות לוותר על ה- 30 יום?
לא הבנת נכון
1. במהלך 45 הימים - את אמורה לעבוד ואת מקבלת שכר על עבודתך. חלים עליך כל חוקי העבודה. הינו אם תהיי חולה בימים אלו, תקבלי דמי מחלה כפי שקיבלת בעבר. הימים שתהיי בהם חולה יקוזזו ממכסת 45 הימים. בימים אלו את עובדת לכל דבר וההבדל היחידי הוא שאסור לפטרך בתקופה זו וכן אסור לתת לך הודעת פיטורים בימים אלו. 2. בתקופת ההודעה המוקדמת - את נדרשת להגיע לעבודה. זה אינו נתון לשיקול דעתך. המעביד יכול לוותר אם הוא רוצה על שרותייך, ואם הוא בוחר לעשות זאת, הוא עדין חייב לשלם לך שכר. אם הוא לא רוצה לותר על שירותיך את חייבת להגיע. כמובן, שבניכם אתם יכולים להגיע לכל הסכם שמתאים לשניכם. 3. את יכולה גם להודיע על התפטרותך לפני תום חופשת הלידה לצורך טיפול בתינוקך ואז לא תחזרי לעבודה ותקבלי את הפיצויים. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה