שאלה נוסטלגית מאוד .....

P a i s a

New member
שאלה נוסטלגית מאוד .....

הייתי צופה בסדרה מאז שהייתי בן 6 עד גיל 13 בערך...... רציתי שתזכירו על שני מקרי רצח או אולי אני מתבלבל וזה אותו אחד!! הראשון קשור באנתוני, לימים בן זוגה של מייסי, והשני קשור למישהי בשם איוואנה!

Guy K

New member
אותו אחד

אנתוני רצח את איוואנה וניסה גם לרצוח את מייסי בלי הצלחה.

מייסו

New member
איוונה איוונה

איזו כוסית היית, כמה חבל... זוכרים שהיא הייתה חברה - אויבת של ג'סיקה, (האחיינית של אריק) ושתיהן התאהבו בדילן? ואז בלי קשר, היא איוונה נדלקה על תורן ויחד עם אנתוני היא זממה להפריד בין תורן למייסי. חבל שאנתוני היה פסיכופט ורצח אותה סתם. מעניין אם גם היא תקום יום אחד לתחייה.

reutt19

New member
עוד שאלת נוסטלגיה...

נכון היה מישהו ביפים והאמיצים שאנס מישהי? (זה היה דילן והוא אנס את ג'סיקה?)

מייסו

New member
זה לא היה דילן...

זה היה סליי שאנס את ג'סיקה ואם אני לא טועה, דילן נאשם באונס וגם היה לו משפט, אבל בסוף דילן גילה שזה סליי בגלל שג'סיקה זכרה שלאנס הייתה כתובת קעקע על הירך או משהו כזה, ואז גילו שזו כתובת קעקע של סליי. ואז דילן נאבק עם סליי ופרצה שריפה ב "ביקיני", (זוכרים את הבאר הזה?) וסליי נהרג, או נעלם מיסתורית. דרך אגב, סליי היה לפני כן מאוהב במייסי והייתה לו אחריות מסויימת בהדרדרות שלה לטיפה המרה, כי הוא עודד אותה לשתות... לטעמי בכלל, זו הייתה תקופת "דור הזהב" של היפים והאמיצים, היו עלילות מרתקות ודיברו על נושאים חשובים, לא כמו היום. הכל הדרדר...

raz the 1

New member
אני זוכר שדילן היה חשפן.. זוכרים?

אהה איזה כייףף לדבר על נוסטלגיה..

raz the 1

New member
מה דעתכם שנעשה מאין סבב וכל אחד

יספר על העלילה שהוא הכי אהב בכל תולדות הסדרה??

פעם ראשונה פה

בדרך כלל אני רק נכנס (והמון) קורא ולא מגיב אך הפעם אני כ"כ שמח לקרוא על אחת התקופות היותר טובות מעניינות ומרתקות של הסדרה, הן מבחינת תכנים והן מאיכות ויופיים של השחקנים. דילן, סליי, אנתוני, ג'סיקה, איוונה המדהימה, מייסי, מגי, שילה (שהתפקיד שלה נכתב בצורה יפה ולא עשו ממנה פסכופטית שמנשקת את הפת שלה אלה אישה שבסה"כ רצתה לאהוב ושיאהבו אותה (זהו המשפט שאמרה אחרי שבלעה את הרעל באחוזת פוריסטר ליד כולם ) כשראיתי את דילן משחק את אחיו השוטר ההומו של פייסי בדוסון קריק הבנתי עד כמה פספסה הסדרה את אחת הדמויות שיכלו להתפתח ולגדול בה. או איוונה שהייתה עוצרת נשימה ביופייה ולא פחות מזה הייתה שחקנית לא רעה (שוחקים שהיא שחקה קוקסינל בבורלי הילס?) לאיפה נעלמו ג'סיקה ומגי? גיימס היבש עוד קפץ לביקור מידי פעם אבל מגי הענוגה שאלמלא הייתה קופצת מידי פעם לצח"מ לא היינו זוכים לחזות בעינייה המדהימות? למה לעזעזל יש לסדרה מנהג להביא דמויות ואז כהרף עין להעלים אותם בלי הסבר ולהמשיך להתקע עם אותם דמויות יבשות ומאוסות! לשם מה החזירו את מורגן לשניים וחצי פרקים והעיקר חתמו איתה לשנה? מה הם לא ידעו שחודש אח"כ טיילור תחזור? איך דפקו את מייסי פעמיים ופעם אחרונה חברים היא לא מתה אלא נפלה עליה נברשת והיא מאושפזת בתרדמת ואפילו אמא כבר לא מדברת עליה, מה אם אוסקר שנחשב אחד השחקנים הפופולארים בכל ילדיי אך ביפים הוא בוזבז והועף? כמה עוד אפשר לטחון את הסאגה טיילור רידג' ברוק? למה כאשר מכניסים דמויות כמו גרנט צייברס או העורך דין שברוק הייתה מאורסת לו חייבים או להמית אותם או להפוך אותם לידידים ואז להעיף אותם? מה עם סמנתה שהייתה הכוכבת הגדולה של כל ילדיי ופה תוך 3 חודשים מיצו את דמותה, עם אמא כמו לינדה גריי (דוגמניות בעמ"מ לותיקים או דאלאס לגיראטרים) יכלו לעשות איתה המון! תראו את צח"מ אחותה הגדולה, עד כמה דמויות מתפתחות שם במשך שנים בקווי עלילה ארוכים ולא חוזרים ונשנים ופה הכל הולך במעגלים, אין ספק שהכשרון הכתיבה של בראד נפל רחוק מאוד מהעץ של הוריו... כיום אני לא טורח לצפות בצח"מ, ראיתי את החזרה של טיילור ואפילו הזלתי דמעה אבל בדרך נס הם הצליחו להפוך משהו מרגש לעוד קו עלילה סתמיובנאלי שתוצואתיו כבר לא מעניינות וגם אם ינסו לא יצליחו להיות מתפעיות ולא משנה מה רידג' יבחר בסוף הוא פשוט פאסה! אני מקווה שאם דנטה הם יהיו יותר חכמים, מי שראה את משחקו במלרוז פלייס לפני שנים רבות יודע שיש לו עוד משהו בגוף חוץ מחבילה גדולה בתחתונים.... עד אז, נמשיך לקרוא תקצירים ונקווה שאת גבי לפחות את יעשו כפי שהם מטיבים לעשות וזה לשלוח לדרכה ולהראות לה את הדרך החוצה היה ארוך, אבל אני לא כותב כל יום אז....

כתבת יפה .

מסכימה על הרוב במיוחד על זה שהם הביאו דמויות עם כל כך הרבה פוטנציאל ודחפו אותם בסדרה בשביל 2 שורות שזה מטופש מאוד .

מייסו

New member
מסכים עם כך מילה!

יוחזרו כל השחקנים הישנים לאלתר!!! והכי חשוב: שילה ומייסי!!!

sashkashurik

New member
זוכרים שהיא שיחקה גבר בבוורלי הילס?

פעם גם את הסידרה הזאת היה כיף לראות...

sashkashurik

New member
נו, הלוואי אם הייתי זוכרת! ../images/Emo3.gif

נדמה לי שהיא שיחקה בחור דראג קווין או משהו שהוא נראה לגמרי כבחורה (לא פלא
) וסטיב נדלק עליו/עליה עד שהתחילו המזמוזים ואז הוא גילה שזה בעצם היה בחור. אני זוכרת שזה היה די מצחיק.

איוונה בבוורלי

הי שחקה דראג קווין אלוהית ועוצרת נשימה ביופיה שסטיב פגש בדרך בתחנת דלק (הפרקים שהתחרשו בפאלם ספרינג (עונה חמישית אם אני לא טועה בדיוק לפני שדילן עזב את הסדרה בפעם הראשונה) קראו לה האל והיא סטיב נכנסו למיטה או על פגוש האוטו (לא זוכר בדיוק) ואז הוא גילה שם עוד משהו קטן והיא פתאום אמרה לו בקול גברי "כאילו שלא ידעת..."

reutt19

New member
אני הכי מתגעגעת

לפרקים שבהם דיקן התחיל להופיע, אהבתי את הסיפור שהיה בין אמבר לדיקן (לדעתי הם הזוג הכי מתאים בסידרה) ואת כל הסיפור עם ליטל די/אריק והעובדה שבהתחלה דיקן לא רצה אותו ואז הוא כן רצה אותו והתאהב באמבר אלו היו פרקים יפים... לפני זה לא ממש ראיתי את הסידרה היו פה ושם פרקים שיצא לי לראות אבל לא ממש עקבתי. את האמת גם עכשיו אני לא ממש עוקבת אחרי הסידרה כי היא כבר משעממת אותי במיוחד בגלל שרוב השחקנים שהיו לא נשאר כמו ריק אמבר דיקן וכדומה... וגם הסיפורים כבר משעממים וממוחזרים אולי אם הם יעשו סיפור יותר מעניין או יחזירו את דיקן אני יחזור לעקוב

מייסו

New member
אני דווקא מתגעגע די להתחלה...

הסיבה שהתחלתי לצפות בכלל בסידרה הייתה כל העלילה עם הבחורה שהתחזתה לאנג'לה פורסטר שעברה תאונת דרכים ואחרי זה ניסתה להתנקם בסטפני דרך זה שהיא תדרום לתורן להתאהב בה... והפנים שלה כולן היו מצולקות והעלילה עניינה אותי ומפה לשם התמכרתי גם לשאר והמשכתי לצפות במתח... כל כך חיכיתי לרגע שהפנים של אנג'לה ישוחזרו בתכנת מחשב המיוחדת ושסטפני תגלה מי זו, (לא משנה שמשכו את זה על 30 פרקים...), זוכרים? מה שהכי עצוב, הוא שפספסתי את הפרק של הגילוי כך שאין לי מושג מה קרה לדמות הזו בסוף, היא ברחה נדמה לי... לא משנה זה היה די מזמן. וזו הסיבה בגללה התחלתי לצפות ביפים והאמיצים.

וואי,איזה כיף,יש לי מעריצה!../images/Emo24.gif

זה בערך מה שקרה..אני נעלמתי איכשהו (בעצמי כבר לא זוכרת איך), וכולנו מקווים שעוד אשוב.. אבל צודקת, העלילה של אנג'י היתה מעולה, ואנשים בדרך כלל או לא זוכרים או לא מכירים את העלילה הזאת, חוץ מהצופים השרופים שרואים את הסידרה מההתחלה. וזאת אחת הסיבות שבחרתי את השם הזה לפורום. וטלי אפילו עשתה לי גלריה, יצא לך לראות?

למעלה