פעם ראשונה פה
בדרך כלל אני רק נכנס (והמון) קורא ולא מגיב אך הפעם אני כ"כ שמח לקרוא על אחת התקופות היותר טובות מעניינות ומרתקות של הסדרה, הן מבחינת תכנים והן מאיכות ויופיים של השחקנים. דילן, סליי, אנתוני, ג'סיקה, איוונה המדהימה, מייסי, מגי, שילה (שהתפקיד שלה נכתב בצורה יפה ולא עשו ממנה פסכופטית שמנשקת את הפת שלה אלה אישה שבסה"כ רצתה לאהוב ושיאהבו אותה (זהו המשפט שאמרה אחרי שבלעה את הרעל באחוזת פוריסטר ליד כולם ) כשראיתי את דילן משחק את אחיו השוטר ההומו של פייסי בדוסון קריק הבנתי עד כמה פספסה הסדרה את אחת הדמויות שיכלו להתפתח ולגדול בה. או איוונה שהייתה עוצרת נשימה ביופייה ולא פחות מזה הייתה שחקנית לא רעה (שוחקים שהיא שחקה קוקסינל בבורלי הילס?) לאיפה נעלמו ג'סיקה ומגי? גיימס היבש עוד קפץ לביקור מידי פעם אבל מגי הענוגה שאלמלא הייתה קופצת מידי פעם לצח"מ לא היינו זוכים לחזות בעינייה המדהימות? למה לעזעזל יש לסדרה מנהג להביא דמויות ואז כהרף עין להעלים אותם בלי הסבר ולהמשיך להתקע עם אותם דמויות יבשות ומאוסות! לשם מה החזירו את מורגן לשניים וחצי פרקים והעיקר חתמו איתה לשנה? מה הם לא ידעו שחודש אח"כ טיילור תחזור? איך דפקו את מייסי פעמיים ופעם אחרונה חברים היא לא מתה אלא נפלה עליה נברשת והיא מאושפזת בתרדמת ואפילו אמא כבר לא מדברת עליה, מה אם אוסקר שנחשב אחד השחקנים הפופולארים בכל ילדיי אך ביפים הוא בוזבז והועף? כמה עוד אפשר לטחון את הסאגה טיילור רידג' ברוק? למה כאשר מכניסים דמויות כמו גרנט צייברס או העורך דין שברוק הייתה מאורסת לו חייבים או להמית אותם או להפוך אותם לידידים ואז להעיף אותם? מה עם סמנתה שהייתה הכוכבת הגדולה של כל ילדיי ופה תוך 3 חודשים מיצו את דמותה, עם אמא כמו לינדה גריי (דוגמניות בעמ"מ לותיקים או דאלאס לגיראטרים) יכלו לעשות איתה המון! תראו את צח"מ אחותה הגדולה, עד כמה דמויות מתפתחות שם במשך שנים בקווי עלילה ארוכים ולא חוזרים ונשנים ופה הכל הולך במעגלים, אין ספק שהכשרון הכתיבה של בראד נפל רחוק מאוד מהעץ של הוריו... כיום אני לא טורח לצפות בצח"מ, ראיתי את החזרה של טיילור ואפילו הזלתי דמעה אבל בדרך נס הם הצליחו להפוך משהו מרגש לעוד קו עלילה סתמיובנאלי שתוצואתיו כבר לא מעניינות וגם אם ינסו לא יצליחו להיות מתפעיות ולא משנה מה רידג' יבחר בסוף הוא פשוט פאסה! אני מקווה שאם דנטה הם יהיו יותר חכמים, מי שראה את משחקו במלרוז פלייס לפני שנים רבות יודע שיש לו עוד משהו בגוף חוץ מחבילה גדולה בתחתונים.... עד אז, נמשיך לקרוא תקצירים ונקווה שאת גבי לפחות את יעשו כפי שהם מטיבים לעשות וזה לשלוח לדרכה ולהראות לה את הדרך החוצה היה ארוך, אבל אני לא כותב כל יום אז....