שאלה נא עזרתכן

1חיובי

New member
שאלה נא עזרתכן

אני מיום ו' האחרון מזריקה בנוסף לדקא 1 מנוגון + 2 גונל F , אני מזריקה לבד לבטן כל עוד הזרקתי את הדקא לבטן לבד לא היו לי כל סימנים מים ו' האחרון שאני מזריקה את המנגון והגונל יש לי מסביב לסימן הדקירה כתם אדמומי וקצת חם, האם לדעתכן זה בסדר? (אני מעסה אחרי ההזרקה) ובנוסף אצלי המחזור בדרך כלל 6 ימים אפילו 5 והפעם קיבלתי ביום ו' הקודם 5.12 וחשבתי שנגמר לפתע ביומיים האחרונים היו לי כתמי דם ממש בודדים האם לדעתכן משהו השתבש? האם מישהי נתקלה בכזה מקרה? מה לדעתכן עלי לעשות? תודה על העזרה

orname

New member
לגבי הסימנים על הבטן

הרופא שלי אמר לי בזמנו שיש נשים שהמנוגון גורם להן לאיזו תגובה עורית שלא מתרחשת בGONAL ובדקפפטיל. אני לא חושבת שזה אמור להדאיג.

Big Mama 1

New member
לגבי סימנים אחרי הזריקה...

גם אצלי היו תופעות כאלה מהזרקה של המנוגון, ולי זה מאוד הפריע אז עברתי להזריק בישבן, בעצם בעלי, שהוא אח מוסמך (איזה כייף לי.....) מזריק לי ובכל מקרה לא מערבב את האמפולות אפילו אם זה אומר לקבל 2 זריקות. לגבי כתמי הדם...... מה אגיד לך, אל תשברי את הראש עם זה. לפעמים קורים לנו דברים מוזרים, בעקבות כל הטיפולים והזריקות ורצוי לא להתחיל לפרש אותם לכאן או לכאן. זה רק מסבך לנו את החיים. כדי להיות רגועה אולי תתיעצי עם האחות או הרופא ב US הקרוב. בכל מקרה, כמו לכולן כאן אני מחזיקה אצבעות גם לך.

נועם@בת

New member
למנוגון יש נטיה להשאיר את חותמו

על עורנו. אני בגלל זה עברתי להזריק לירך כי הפריע לי שיש "עקיצות" על הבטן. מה גם שלפי הרפואה הסינית הבטן היא מפת הגוף כולו (כלומר טיפול בבטן מאפשר טיפול בחלקי הגוף השונים) אז לא רציתי להציק לגוף יותר מידי. התחלת הזריקות יכולה לפעמים להיות מלווה בירידה קלה של פרוגסטרון, מה שגורם לדימומים קלים. אין אם זה שום בעיה בטיפול אלא אם כן את שומרת נידה
. בהצלחה מחכים לבשורות טובות נועם

1חיובי

New member
נועם לפי דבריך כדאי להניח לבטן

ולעבור למקום אחר, האמת שגם אני בדיקור ובטח המדקר יעיר לי ביום ה' שאני אצלו, בכל אופן השתדלתי והתעליתי על עצמי להזריק לבד, ועכשיו לחזור לימי האחות נראה לי נורא, אז מה את אומרת לחזור להפשיל את ישבני בפני האחות ולהפסיק להזריק בבטן? תודה

חגית6

New member
הסימנים בבטן

הם מהמנוגון ואין מה לדאוג, זה עובר אחרי יום-יומיים. בהצלחה!!!

זקיקית

New member
גם אני הזרקתי מנוגון לבטן

ואצלי היה בנוסף לאדמומיות קלה גם גירוד קצת מציק. אבל זה עובר, לא לדאוג. בהצלחה!

eti22

New member
חביבתי ענו לך כבר

אז רק התגעגעתי.................
אתי.

אתי האם זאת את??????????

אני לא מאמינה. אני כל כך רוצה לדבר איתך ולא רוצה להפריע, אז אם תוכלי תתקשרי מקווה שאת שומרת על עצמך ועל...
נשתמע חיובית

למעלה