שאלה מ-12H שאלה בהשוואה כמותית: טור א' טור ב' מידע נוסף 2x+2y שתיים x^2 - y^2 = x-y...
P Putin New member 5/3/07 #1 שאלה מ-12H שאלה בהשוואה כמותית: טור א' טור ב' מידע נוסף 2x+2y שתיים x^2 - y^2 = x-y איקס לא שווה וואי תודה לכל עוזר !
שאלה מ-12H שאלה בהשוואה כמותית: טור א' טור ב' מידע נוסף 2x+2y שתיים x^2 - y^2 = x-y איקס לא שווה וואי תודה לכל עוזר !
א אד גלוריאם New member 5/3/07 #2 תשובה טור ג' הוא בעצם (x-y)(x+y) = x-y מחלקים בX-Y ומכאן שX+Y = 1 טור א' 2 טור ב' 2 לכן שני הטורים שווים. מכיוון שאני לא זוכרת מתמ', אני לא סגורה על זה אם X+Y יכול להיות +-1. משום שהמספר אולי שלילי.
תשובה טור ג' הוא בעצם (x-y)(x+y) = x-y מחלקים בX-Y ומכאן שX+Y = 1 טור א' 2 טור ב' 2 לכן שני הטורים שווים. מכיוון שאני לא זוכרת מתמ', אני לא סגורה על זה אם X+Y יכול להיות +-1. משום שהמספר אולי שלילי.
S SHARON 103 New member 5/3/07 #5 תגובה אם מפתחים את המידע הנוסף יש לנו משוואה. במשוואה ניתן לחלק גם ביטוי שלילי. לכן ניתן לחלק ב - X-Y ואז יוצא ש-X+Y הוא 1.
תגובה אם מפתחים את המידע הנוסף יש לנו משוואה. במשוואה ניתן לחלק גם ביטוי שלילי. לכן ניתן לחלק ב - X-Y ואז יוצא ש-X+Y הוא 1.