שאלה מתוקה

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

SpyKid

New member
ריבת חלב זה סגושיונקה מבושלת!

בגלל זה הצבע כזה... וזה מה-זה טעים...!

ואו, עשית אותי רעבה! ../images/Emo99.gif

אני בכלל בנאדם של מתוקים (וגם מלוחים, אבל זה שאלה אחרת). חולה על עוגות גבינה, גלידות מהסוג המשמין (למרות שאסור לי כי זה חלבי
), שוקולד חלב\לבן ממש איכותי (אני בד"כ לא אוהבת סתם שוקולד), עוגות קצפת עשירות מכל הסוגים, נשיקות (האלו של הסוכר המוקצף), ועוגיות כאלו של השכנה עם קרם בתוכן.. אוףף DAMN YOU עכשיו אני מתה למתוק ואין כלום בבית!!!

Sheep From Hell

New member
או בגללך נזקרתי בעוגת נפוליאון!!!!!

העוגה שאני הכי אוהבת בעולם!! (פעם אפילו ניסיתי להכין...!! יצא כזה מפחיד!! חח)

Sheep From Hell

New member
את יודעת שאנחנו מסכנות?

אין לי כסף!! ועכשיו גם אין כספומט במרכז...!! מה נעשה? אני ממש רוצה שוקולד!!! לא אכלתי שוקולד כבר שבוע!!!! אני מתחרפנת!!!!!!!!! תמיד דופקים את העניים, מה הם חושבים שאם אנחנו גרים בשכונת מצוקה אז גם אין לנו כסף בבנק?!

גם אני...

אמא נסעה לחול לחודש ולא השאירה כלום. וסבתא קונה רק מה שהיא אוהבת.. וכמובן, למזלי הרע, אני והיא לא אוהבות אותו הדבר.. אני חייה על עגבניות ולחם עם שמנת כבר כמעט חודש :(

Sheep From Hell

New member
חחחח... מסכנה!!!! ../images/Emo10.gif

אני משתתפת בצערך.. למרות שאבא שלי בבית המקרר שלנו ריק! יש לחם ספגטי קבאס ו 3 בקבוקי מים... חחח אה ובקבוק קטשופ שאין לו שימוש מאחר שאין אוכל בבית... חחח הביאו לי כסף לקנות שוקולד!!!!! הידד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שוקלד לבן היר איי קאם!!!!!!!

ymz

New member
זה נשמע כמו משפחות מצוקה

אם מצבכן כ"כ קשה אתן מוזמנות אליי.

חחחחחח, ממש לא משפחות מצוקה

אמא פשוט נסעה והשאירה אותי בלי כסף, אז אני נאלצת לאכול מה שסבתא בישלה (פויה, פויה)... גם כשיש לי כסף, אני מתעצלת ללכת לסופר..

במונח רפואי- אי סבילות ללקטוז...

שזה בעיקרון אומר שלגוף שלי קשה לעכל חלב אז לפעמים זה עושה לי כאבי בטן וכל מיני כאלו..

wasted years

New member
יאפ:)

זה קשור למודל האופרון.. לא קיים אצלך האנזים שיודע לפרק את הדו סוכר(לקטוז).

למעלה