שאלה מתוקה ברצוני להוסיף סוכר לפונץ.ניתן להוסיף אבקת סוכר במקום? מודה מראש
ס סלוואדור דארלינג New member 25/10/04 #1 שאלה מתוקה ../images/Emo13.gif ברצוני להוסיף סוכר לפונץ.ניתן להוסיף אבקת סוכר במקום? מודה מראש
כ כבר לא ילדה 31 New member 25/10/04 #2 ../images/Emo53.gifקפיריניה אני צריכה להכין את הנ"ל לאירוח רב משתתתפים חשבתי לערבב לרסק לסחוט כמה שעות לפני שהאורחים מגיעים האם ניתן להחליף את הסוכר באבקת סוכר על מנת להבטיח שהסוכר ימס? לעזרתכם אודה
../images/Emo53.gifקפיריניה אני צריכה להכין את הנ"ל לאירוח רב משתתתפים חשבתי לערבב לרסק לסחוט כמה שעות לפני שהאורחים מגיעים האם ניתן להחליף את הסוכר באבקת סוכר על מנת להבטיח שהסוכר ימס? לעזרתכם אודה
N Naughtius New member 25/10/04 #3 פשוט תכיני "מי סוכר"... תמיסי סוכר (יחס של 1:1) במים חמים. לאחר מכן השתמשי במים המתוקים שהכנת בתור הסוכר ולא יהיו לך בעיות.
פשוט תכיני "מי סוכר"... תמיסי סוכר (יחס של 1:1) במים חמים. לאחר מכן השתמשי במים המתוקים שהכנת בתור הסוכר ולא יהיו לך בעיות.
כ כבר לא ילדה 31 New member 25/10/04 #4 אבל... המשקה יהייה מהול מים האם זה לא יהרוס את מרקם המשקה? את סמיכותו?
N Naughtius New member 26/10/04 #6 אני לא חושב שזה קריטי... ביחס של אחד לאחד זה ממש לא יוצא הרבה מים.... וככה זה משתלב לך יופי במשקה. חוצמזה, מקסימום את יכולה אח"ב להוסיף אלכוהול
אני לא חושב שזה קריטי... ביחס של אחד לאחד זה ממש לא יוצא הרבה מים.... וככה זה משתלב לך יופי במשקה. חוצמזה, מקסימום את יכולה אח"ב להוסיף אלכוהול
H hermis1 New member 27/10/04 #8 בהחלט כן ואפילו רצוי, אותו אפקט בלי להוסיף עוד נוזל לקוקטייל. נ.ב עדיין צריך ניעור קל, אבל האבקה נמסה טוב גם באלכוהול.
בהחלט כן ואפילו רצוי, אותו אפקט בלי להוסיף עוד נוזל לקוקטייל. נ.ב עדיין צריך ניעור קל, אבל האבקה נמסה טוב גם באלכוהול.
H hermis1 New member 27/10/04 #9 בהחלט כן ואפילו רצוי, אותו אפקט בלי להוסיף עוד נוזל לקוקטייל. נ.ב עדיין צריך ניעור קל, אבל האבקה נמסה טוב גם באלכוהול.
בהחלט כן ואפילו רצוי, אותו אפקט בלי להוסיף עוד נוזל לקוקטייל. נ.ב עדיין צריך ניעור קל, אבל האבקה נמסה טוב גם באלכוהול.