שאלה מתוך שיעמום. מישהו פה משחק משחק כלשהו הקשור לאינטרנ? (כדוגמא ובעיקר: ג'די נייט וג'די אקדמי)
N Nogmor New member 10/9/06 #1 שאלה מתוך שיעמום. מישהו פה משחק משחק כלשהו הקשור לאינטרנ? (כדוגמא ובעיקר: ג'די נייט וג'די אקדמי)
מ מ א ג ר ט New member 10/9/06 #2 אני לא... כשאריתי כמה עולה גלקסיס ויתרתי מראש על הרעיון של לשחק בו בקרוב
N Nogmor New member 11/9/06 #5 נוט ריאלי.. זה למה שאלתי - יש רק בריטים (נצל"ש טרי!) במשחקים האלה - ואין אף לא פירור אחד של ישראלי אחד - אז אין מה לעשות אחרי שמסיימים לשחק לבד.
נוט ריאלי.. זה למה שאלתי - יש רק בריטים (נצל"ש טרי!) במשחקים האלה - ואין אף לא פירור אחד של ישראלי אחד - אז אין מה לעשות אחרי שמסיימים לשחק לבד.
מ מ א ג ר ט New member 12/9/06 #6 טוב, אחרי שסיימת לשחק לבד אתה יכול לבוא לפה ולספר לנו ואז זה לפחות יוצא כיף. נצל"ש טרי!!! חי חי חי... *בדרך כלל אני לא כזו*
טוב, אחרי שסיימת לשחק לבד אתה יכול לבוא לפה ולספר לנו ואז זה לפחות יוצא כיף. נצל"ש טרי!!! חי חי חי... *בדרך כלל אני לא כזו*
מ מ א ג ר ט New member 15/9/06 #11 נו באמת.... חי חי חי? זה דבר שאני עושה אחרי שאני ממש מסטולית מחוסר שינה... שזה לא בדרך כלל. וחוץ מזה, אולי יש פה אנשים ש"חי חי חי" מבהיל אותם.
נו באמת.... חי חי חי? זה דבר שאני עושה אחרי שאני ממש מסטולית מחוסר שינה... שזה לא בדרך כלל. וחוץ מזה, אולי יש פה אנשים ש"חי חי חי" מבהיל אותם.
N Nogmor New member 15/9/06 #12 יש סיכוי שזה נכון. הרי "חי חי חי" יכול להתפשר כהרבה דברים - במיוחד אם אתה לא דובר עברית.
K Kottel New member 14/9/06 #9 נמ פעם, כשהיה לי זמן הייתי משחק בהכל בערך. שיחקתי בJedi outcasr וב Jedi academy ברשת דיי הרבה שיחקתי בStarwars Galaxies כמעט שנה (ובשאר, אבל שאלת לגבי משחק רשת) לצערי, בפעמים המעטות שאני בבית אין לי יותר מדי זמן לשחק.
נמ פעם, כשהיה לי זמן הייתי משחק בהכל בערך. שיחקתי בJedi outcasr וב Jedi academy ברשת דיי הרבה שיחקתי בStarwars Galaxies כמעט שנה (ובשאר, אבל שאלת לגבי משחק רשת) לצערי, בפעמים המעטות שאני בבית אין לי יותר מדי זמן לשחק.
Purple Mushroom Member 18/9/06 #13 אני שיחקתי מזמן בג'דיי נייט . ב1997 עם אח שלי ברשת מקומית . זה ממש עיצבן אותי , שכל פעם שהוא מת (ואני מתתי יותר ממנו) , אז הוא היה מאושר , ואמר לי :היצטרפתי אל הכוח "
אני שיחקתי מזמן בג'דיי נייט . ב1997 עם אח שלי ברשת מקומית . זה ממש עיצבן אותי , שכל פעם שהוא מת (ואני מתתי יותר ממנו) , אז הוא היה מאושר , ואמר לי :היצטרפתי אל הכוח "