שאלה מתוך סקרנות..

meytar

New member
שאלה מתוך סקרנות..

אף פעם לא ממש הבנתי איך זה קורה, כלומר, יש אדם שהוא לא סטרייט, והוא מכיר עוד אדם שהוא כזה, אז הם יהיו ביחד, או שפשוט באמת צריך להתאהב?.. אולי זאת שנשמעת קצת גזענית, אבל מקור ההבנה היחיד שלי בדברים כאלה הוא רק מסרטים וספרים.. אשמח אם תענו לי

DarlingAdam

New member
שאלה לי.

אז נגיד שבחור ובחורה סטרייטים נפגשים, ואין להם שום דבר במשותף חוץ מזה, אז הם מיד יתחתנו? אלוהים, אני מקווה שלא. החיים הם לא סרט אמריקאי גרוע. בד"כ.

manson6

New member
ככה זה הולך

סיפור א: ציפור פוגשת ציפור והן מתיידדות ואז הציפור הראשונה מנקרת את הציפור השניה לאות חיבה...(זה הגירסה שלנו) סיפור ב': sometimes a man meets another man and then if they both want to the first man puts his choochoo in the other mans chahcha and then they eat coconut cream! and sometime the man is hungry so the other man lets him drink some coconut cream out of his big strow and they are both happy! ובלי הבדיחות! אין הבדל.. הומואים הם בדיוק כמו סטרייטים חוץ מהעובדה שהם לא! כולם אוכלים שותים אוהבי לבלות להכיר להזד**ן ועוד בדיוק כמו סטרייטים!

dannnnnna

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל לא נורא..

לפעמיים כותבים כאן הודעות כלכך מטומטמות (וסליחה לברנשית אם זה לא..זה לא רק אלייך) שאני כלכך בטוחה שזה סתם שם פיקטיבי כי למישהו בפורום משעמם... זה רק אני?

Dirrty Angel

New member
תשובה......

היי...... הייתי מת להגיד לך שזה בדיוק כמו אצל הסטרייטים..... שהכל מתחיל באהבה... מצטער, אבל זה לא אמת לאמיתה..... הרבה פעמים קשר מתחיל מתוך ידיעה שהשני הומוסקסואל, ואז מנסים להתחבר...... אבל לפעמים זה באמת מתחיל מאהבה טהורה, ובשני המקרים זה בסדר, ואפילו מצויין, והאהבה מדהימה...... ממש לא נכונות כל הסטיגמות המפגרות על זה שאנחנו מחפשים רק זיונים חולפים... כל כך לא... זהו.... מקווה שעזרתי....

adiko

New member
חמודה החיים זה לא סרט...

וחבל שהושפעת קשות מזה וקיבלת פרספקטיבה כזו על החיים

resputin

New member
אני חושב שזה תגובה להודעה הראשית..

מה שאני לא מסכים עם ההודעה שלך דווקא, זה שאמרת "שחלק מהקשרים מתחילים מזה ששני בני הזוג הומואים והם מתחילים להתחבר".. הם לא מצוערים שמוצאים אחד את השני ורואים שיש להם במשותף, מי ישמע.. אז הם מחפשים את אותו המין בשביל להכניס למיטה.. הם ועוד כמה, עשירית מהעולם בערך? אבל נחליק..

Dirrty Angel

New member
כ"כ לא הבנתם אותי.....

אני גם הומו!!! ואני אומר את מה שאני אומר מנק' מבט של מישהו שחווה את זה ורואה את המתחים, את התשוקה שבלמצוא קשר, כשלפעמים זה קשה מאוד.... מן הסתם, עכשיו זה ברור שלא התכוונתי שהומואים מצורעים, לא?!

resputin

New member
מאמי, לא התכוונתי לתקוף, הבנתי שאתה

הומו מההתחלה, ואתה דווקא לא הבנת למה שאני התכוונתי. לא אמרתי שהשוואת את ההומואים ולסביות למצוערים, ממש לא. אמרת שבגלל שקשה למצוא קשר ויש תשוקה עזה, לפעמים נוצרים קשרים שמבוססים רק על עקרון המשיכה של בני הזוג ובלי קשר לאהבה -אם הבנתי נכון, ואמרתי שזה לא ממש נכון, בייחוס רק לקהילה כמובן, אלא זה ממצע כלל אוריינלי. מצטער אם נפגעת או משהו
.. (אני נשאר עם האייקון המנחם הזה, הוא.. פלאפי כזה, תהרגו אותי!)

Dirrty Angel

New member
בכל אופן...

אני התכוונתי שלעיתים נוצרים קשרים שתחילתם מבוססת על הידיעה כי בן הזוג השני הוא הומו, ואח"כ מתחילים בעצם להכיר.... לא דיברתי על משיכה פיסית ראשונית! בנוסף, דיברתי על הסטיגמה הקיימת שהומואים מחפשים רק סקס- ואמרתי כי היא שגויה!!! יענו- אמרנו אותו דבר...... אבל תודה על ההתנצלות.....
מקווה שהבהרתי את עצמי.... Dirty Angel

adiko

New member
התגובה שורשרה לא נכון

התגובה מתייחסת למתחילת השירשור....

למעלה