שאלה מתובלנת האם תבלון תקני?
D dorgad New member 18/9/05 #3 מובן שתיבול מתאים, העניין הוא שעד לשבוע שעבר סברתי שתבלון שגוי, ואז גיליתי אותו במילון ספיר כתקני. אז אני תוהה.
מובן שתיבול מתאים, העניין הוא שעד לשבוע שעבר סברתי שתבלון שגוי, ואז גיליתי אותו במילון ספיר כתקני. אז אני תוהה.
D dorgad New member 18/9/05 #5 ידעתי שתגובה כזו תגיע../images/Emo6.gif ובכל זאת... מה דעתכם על תבלון?
U uriozmor New member 18/9/05 #6 דור זה לא עניין של דעה. את הרי שואלת אם זה תקני או לא. למה שלא תתקשרי לאקדמיה וחסל? מילון ההווה לא מכיר "תִבלוּן" או "תִבלֵן", אבל שווה לנסות.
דור זה לא עניין של דעה. את הרי שואלת אם זה תקני או לא. למה שלא תתקשרי לאקדמיה וחסל? מילון ההווה לא מכיר "תִבלוּן" או "תִבלֵן", אבל שווה לנסות.
D dorgad New member 18/9/05 #7 צודק, זה לא עניין של דעה. אם מישהו אחר יודע - אשמח אם ישתף. אין לי זמן בעונה זו של טרום-חגים להיתלות על הקו של האקדמיה. תודה לך ולאחרים שיתייחסו, דור
צודק, זה לא עניין של דעה. אם מישהו אחר יודע - אשמח אם ישתף. אין לי זמן בעונה זו של טרום-חגים להיתלות על הקו של האקדמיה. תודה לך ולאחרים שיתייחסו, דור