שאלה מתבקשת:

שאלה מתבקשת:

רציתי לדעת מאיפה אתם כולכם יודעים כל כך הרבה. אני קוראת כל הזמן את כל ההודעות והתגובות, ואתם יודעים ממש מלא. אני גם רוויית קריאה, מתענינת בדברים, יש לי ברזומה לפחות 17 שנות קריאה אינטנסיבית, אבל אני לא יודעת כל כך הרבה. מאיפה משיגים את כל הידע הזה?

יקירתי ../images/Emo99.gif

את יודעת הרבה יותר מכמה אנשים שאני מכיר. ולשאלתך: אלף, מי שניחן בזיכרון טוב (כמוני), יזכור יותר ממה שהוא קורא. בית, מי שמתמקד בספרי היסטוריה, ידע יותר ממי שקורא בעיקר דברים אחרים (כמוני). וגימל, גם אני רואה כאן בפורום אנשים שיודעים יותר ממני, ואין לי שום בעיה עם זה, להיפך.

שושן! ../images/Emo141.gif

הבעיב היא, שאני קוראת ספר נגיד, מאוד מעניין, מרגישה מאוד חכמה, אבל אחר כך רק הרעיון הכללי נשאר... לא זוכרת שמות, קשרים, תאריכים, רק את הבלגן שמסביב... אין לי בעיה עם זה שאנשים פה יודעים יותר ממני ! זה נהדר, זה כיף שכל כך הרבה אנשים יודעים נמצאים בפורום אחד. ובאמת, יש לנו אחלה פורום...

נעמי יש אנשים כמוני ../images/Emo13.gif

שלמדו היסטוריה באוניברסיטה והתמחו בנושא מסוים בהיסטוריה....

היסטוריה-דה היסטורי אוף מי לייף

מודה מאז שלמדתי לקרוא התענינתי בהיסטוריה ואהבתי אותה לא יודעת למה.אולי נמשכתי לסיפורים,אולי לתולדות התפתחות האדם,רציתי להבין את שורשי הדברים בתחומים שונים,ללמוד על העולם.זה התחיל בגיל חמש כשצרחתי לסבתא שלי באמצע חנות הספרים שאני רוצה לקנות פרעונים ופרמידות ומאז היד נטויה...... שלך חנה גונן

פראזניק

New member
נעמי...

לי יש את אותה הבעיה בדיוק, קראתי המון ספרים, אבל פרטים קשה לי מאד לזכור, והיות ואני לא גולש מהבית, אין לי את הספרים איתי וזה מקשה עלי, אבל מתרגלים. קוראים וקוראים שוב, עד שזוכרים, לא כך? והכי מעודד, זה שאתה מתווכח עם אנשים מקצועיים ויוצא מנצח, את\ה, שרק מקריאה וניתוח עצמאיים שאבת את הידע שלך:)))) ואגב, הוותק שלי בספרי הסטוריה (משם אני שואב את רוב הידע שלי), הוא בן חמש סך הכל (אם לא כוללים את יוסיפון ואת "צמח דוד") (חזרתי לרגע, בקרוב אחזור בקביעות אי"ה)

למעלה