שאלה משפטית

pinzo01

New member
שאלה משפטית

האם ידוע לכם על פרק זמן שבו חייב סוכן לשלם שכר עבודה מרגע הוצאת החשבונית ? כן , אני יודע עו"ד גולן ...... שלחתי אליו אימייל עכשיו במקביל

נדמה לי, אם אינני טועה,

שוטף + בלתי ידוע!!! מכיון שאתה, אינך ספק, שיש עימו הסכם כתוב וחתום לנושא תשלומים (שלא נדבר על מוסר תשלומים), של שוטף 30 או שוטף 60 וכן הלאה והלאה. היות ואתה אינך חברת הסעות או נותן שירות שבעתיד לא יהיה ניתן להסתדר בלעדיך, מוסר התשלומים כלפיך/נו הוא כזה. זה לא מתוך טעות אנוש או תמימות לב. חברות שמעכבות שכר, בין אם הוא בתלוש משכורת ובין אם בחשבונית מס, מרויחות מכך סכומים לא מבוטלים. ולהבא, מה שאני למדתי לעשות, במעט שאני מדריך וכן קודם, לאחר סיכום טלפוני, לבקש פקס' הזמנה, שבו יהיה רשום תוך כמה זמן אני אמור להמתין לכסף. אתם לא מתארים לכם באיזו הבנה מתקבלת בקשה שכזו, לפחות אצל מי שממנו אני מבקש. חגי

pinzo01

New member
יא נודניק ../images/Emo9.gif

חיפשתי חוק ולא מציאות שקיימת לצערינו בשטח אם אתה יודע מה אומר החוק לגבי השהיית תשלום של 3 חודשים אני אשמח לשמוע

EYTAN155

New member
זה תלוי אם הוצאת חשבונית או

שזה בתלוש. עם זה בתלוש ומלאת טופס 101 אתה יכול לתבוע אותו על הלנת שכר ואחרי שלוש שנים של דיונים ,טילטולים וזיבולים במסגרת הסכם פשרה תקבל את הסכום שהיית אמור לקבל מלכתחילה. אם זה בחשבונית אז אתה יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות ולחכות לחסדי שמיים. אז הכי טוב שנזהיר אחד את השני מפני סוכנים כאלו בתקווה שיום אחד יגמרו הפראיירים.

יענקיק

New member
הפראיירים

הפראייריים לעולם לא נגמרים,הם רק מתחלפים.תמיד בכל שנה נכנסים חדשים למחזור שלעולם לא נגמר. יענקיק

pinzo01

New member
סוקרטס +אפלטון + שפינוזהלא מצליחים

להביא אמרי שפר והגיגי עמקות כמוך יענקיק

יענקיק

New member
יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך.

לpinzo01 מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך.לכן יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך. יש אומרים:חיים ומות ביד לשון,או לשונו של אדם אסונו.לכן טוב לקחת חלוק נחל על הלשון בפה,לעצור לחשוב לפני שנאמר. יענקיק

למעלה