שאלה משפטית דחופה

• פותח הנושא IUB
  • פורסם בתאריך

IUB

New member
שאלה משפטית דחופה

רכשתי מהורי דירה בהסכם מכר שמטיל עליהם את הנטל לרישום ה"א והנטל לחתום על מסמכי העברה לרבות שטר מכר רשמי של הטאבו באישור עו"ד שיאשר חתימתם. החוזה העניק לי את החזקה בדירה, והתחלנו לקיים את החוזה כבר לפני 12 שנה כאשר קיבלתי את החזקה בהתאם לחוזה. הערת אזהרה עדיין לי והורי מתעכבים להמשיך לבצע את המשך החוזה. אני בחרדה שמא הורי ישכחו ויעשו צוואות בהן יביעו רצון להוריש למישהו אחר את הדירה. אם הורי לא יחתמו לי על מסמך העברה, אז צוואה שבה הם ייתנו הבית למישהו אחר תצליח לגבור על החוזה שקיים ביננו?

IUB

New member
אין לי הערת אזהרה

הערת אזהרה עדיין אין לי והורי מתעכבים להמשיך לבצע את המשך החוזה. השאלה שלי היא לגבי מצב אפשרי שבו הורי ילכו לעולמם ויתגלו צוואות אשר בהן ציוו את הדירה נשוא החוזה לאחרים, והאחרים יוציאו צווי קיום צוואה מבלי שאגיש התנגדות ואז אתבע אחרי מותם את אכיפת התחייבותם החוזית. וכאן השאלה שלי היא האם הצוואות גוברות או החוזה.

IUB

New member
הבהרת השאלה

הערת אזהרה עדיין אין לי והורי מתעכבים להמשיך לבצע את המשך החוזה. השאלה שלי היא לגבי מצב אפשרי שבו הורי ילכו לעולמם ויתגלו צוואות אשר בהן ציוו את הדירה נשוא החוזה לאחרים, והאחרים יוציאו צווי קיום צוואה מבלי שאגיש התנגדות ואז אתבע אחרי מותם את אכיפת התחייבותם החוזית. וכאן השאלה שלי היא האם הצוואות גוברות או החוזה. הסיבה לכך שעדיין אין לי הערת אזהרה היא בגלל שהחוזה מטיל כבר על הורי לרשום ה"א.

למעלה