שאלה משעשעת..

שאלה משעשעת..

לאחרונה אני מוצא עצמי מתחבט בשאלות קצת מוזרות.. למשל,מישהו כאן יכול להסביר לי לשם מה כתבו בסידור את מילות הפסוק ``שמע ישראל``? הרי בכל מקרה עוצמים את העיניים..? או למשל,למה שלא יבנו מטוס העשוי כולו מהחומר של הקופסה השחורה..?

toxic2004

New member
1

1. חשוב לקרוא את המילים מהכתב ולכן מביטים בהם לפני שעוצמים את העיניים וקוראים. [ואולי גם כדי שלא להחסיר מתוך סדר התפילה] 2. באמת רעיון נהדר. רק שהמשקל של מטוס שעשוי מהחומר הזה יגרום לו להתרסק במהירות עצומה. 3. ערב טוב

1.ערב טוב..

2.שכחת להוסיף שיש גם כאלה שמציצים מבין האצבעות בקריאת שמע..אז חשבו גם עליהם.. 3.מנין לך שזה חומר כבד כל כך?

toxic2004

New member
2 צודק.

3. הוא כבד. תוכל לברר יותר על זה בפורום תעופה.

לשאלתך הראשונה..

אענה.. תשובה מחוכמת כמו השאלה... ובכן: זה לא כתוב בגלל שזה צריך להיות כתוב.. אלא בגלל שאי אפשר לא לכתוב. (ויש להתעמק בזה...) ולשאלתך השניה שנשאלה ברצינות מה.. אענה גם כן ברצינות... ככל שהדבר יותר קטן אך חזק סיכוייו להישבר מנפילה מגובה קטנים מחפץ גדול וחזק שנופל מגובה רב... (מעין הענין עם רוח חזקה שלא תשבור חיטה או שעורה אך תפיל עצים ובתים...)

חחחח

אהבתי את ההתחמקות של השלאה הראשונה. והתלהבתי מהתשובה המחוכמת על השאלה השניה. /tapuzforum/images/emo45.gif

הנך בודאי מתכוון לתשובתו של ידידינו

‏toksic...שענה בקצרה לעיל שהדבר מהווה-חיסור בסדר התפילה..

ולגבי תשובתך השנייה

שנענתה ברצינות מה..יש בדבריך משהו,אלא שהייחודיות העיקרית של אותו חומר היא בכך שאינו נשרף כלל,מה שהיה מונע הרבה אבידות בנפש במקרה של מטוס כזה..

ואם בשאלות משעשעות עסקינן....

1.‏ אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזית, אז מימה עשוי שמן תינוקות ? 2. אם השחיה זה ענף הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, אז תסבירו לי למה הלוויתנים ניראים ככה ? 3. האם ניתן לדון הומלס למעצב בית ? הא ועוד משהו.. אם אני מוריד לצב את השריון שלו, מה הוא נקרא, ערום או הומלס ? 4. (השאלה שאני הכי אוהב) למה אנחנו מכבסים את המגבת שאחרי האמבטיה, הרי יצאנו נקיים ומבושמים ?. ב.ה.צ.ל.ח.ה. /tapuzforum/images/emo6.gif

כמו בכל פעם ששואלים תשאלות שלך

קופצים ואומרים שהייתה פה אחת בשם הודיה שענתה על השאלות האלה...אז הפעם אני קפצתי!

תיקון בשאלה 3. *למעצר בית.

לא יודע מה קרה לאגודל שלי שמתבלבל בין האותיות. יהיה טויייב. /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה