שאלה.. משנמצא כאן רוקד בשביל התחביב... או שיש כאן ששואפים להפוך את זה למיקצוע שלהם? סתם סקרנית.. :))
נ נולה24 New member 3/8/06 #1 שאלה.. משנמצא כאן רוקד בשביל התחביב... או שיש כאן ששואפים להפוך את זה למיקצוע שלהם? סתם סקרנית.. )
ד דנה EF New member 3/8/06 #2 שאלה טובה.. אין לי מושג.. בנתיים אני רוצה להצטיין במה שאני עושה, ללא שום קשר להשפעה על העתיד..
B ballet20 New member 3/8/06 #4 בשביל הנשמה, לגמרי../images/Emo13.gif זה משמח אותי, מרגיע אותי, ונותן לי משהו לחכות לו בסוף היום...
נ נולה24 New member 3/8/06 #5 בוקר טוב נחמד לדעת.. כי אני גם אקח את זה בתור תחביב.. שיהיה לכולנו בוקר טוב.)
ס סיוני הנסיכעע New member 3/8/06 #8 אממ../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif שאלה טובה אני חושבת שאני ירצה להמשיך בעתיד בתור כאוגרפית.. אוו רקדנית.!@!@ בנתיים אני רוקדת עכשיו בשביל הרגע וחושבת רק על הרגע ..
אממ../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif שאלה טובה אני חושבת שאני ירצה להמשיך בעתיד בתור כאוגרפית.. אוו רקדנית.!@!@ בנתיים אני רוקדת עכשיו בשביל הרגע וחושבת רק על הרגע ..
ר רקדנית בובתית New member 4/8/06 #11 אממ להפוך למקצוע =) חחח התכנון שלי זה ללכת לאודישנים ללהקה של הבלט הישראלי ואחרי כמה שנים טובות לפתוח סטודיו בע"ה!!!
אממ להפוך למקצוע =) חחח התכנון שלי זה ללכת לאודישנים ללהקה של הבלט הישראלי ואחרי כמה שנים טובות לפתוח סטודיו בע"ה!!!
S sharlan89 New member 4/8/06 #12 וואו, זאת ההתלבטות של החיים שלי... לא יודעת מה איתכם, אני בדיוק בתקופת ההתלבטות (עולה ליב')