השחרור..............
או שאלת את שאלת השאלות אני חושב (מפגר , לא בסדר? , אתה יודע שאני הולך אני לא חושב על כלום מדליק את הנר ,שוטף את האבן הלבנה הזאת ,הכבדה כל כך, ומת מת להרים אותה "תרתי משמע" ולזרוק אותה לקיבינימאט, אז במקום זה אני שוטף את הקברים שלידה מידי פעם, הבן שלי שאל אותי פעם :"אבא מה עושים כאן?" אמרתי לו שפה אנחנו מבקרים את אימא ,אז הוא היסתכל עליי במבט של "כאילו דה כזה" הבנתי שהוא לא מבין כל כך , אז הוספתי ש:"פה אתה יכול לחשוב להיות ובסוף אתה תבין,ושכל כך תרצה תוכל גם לדבר" , בסרטים זה נראה כל כך מובן שהולכים ומבקרים ומדברים ,אבל אני חושב שרק הנשים מוציאות את כל מה שיש להם שם, לא יודע למה אבל ככה זה (בעצם יודע אבל למה לי לסבך אותך עוד ) אבל אני יכול לתת לך עצה : קח דף ועט ותרשום מין נאום כזה (זאת לא המילה -נאום-אבל לא מצאתי אחרת) של מחשבות רגשות מה שבא לך ואז תקריא לה את זה וספר לה מה אתה מרגיש דרך הכתב ,תקפל אותו מהר מהר שלא תתחרט ושים בארנק,ושתלך לשם תקריא את זה ואז מה שהרגשת שכתבת יצא החוצה ,כי שמגיעים לבית הנשמות שוכחים את כל הרגשות שהיו לנו כי הוצאנו בדרך לשם הכל, כמה פעמים קרה לי שנסעתי בטירוף כי כל כך התגעגעתי ושהגעתי עמדתי מול ה...... ולא אמרתי כלום כי לא ידעתי כלום כאילו מין בלוק, אז אני חושב שאתה בסדר ולא מפגר או :" שאולי גם אני מפגר ולא ידעתי " מקוה שעזרתי לך ולו במעט אני