שאלה: משחק מקדים...

שאלה: משחק מקדים...

מה מתחיל אצליכם את המשחק המקדים? מה אתם אוהבים לעשות? מה אתם אוהבים שעושים לכם?

emh

Member
למה פיספסו שאלה נהדרת כזו?

1. נגיעות. 2. סקס 3. סקס

איך פספסת אתה את השאלה עצמה?

1. נגיעות: איפה נגיעות? באיזה איזור? באיזו דרך? 2. סקס: זה חלק מהמשחק מקדים אצלך? 3. סקס: זה חלק מהמשחק מקדים אצלך? ואם כן אז מה ה"משחק" עצמו אצלך? <פרח לא מבינה כאן כלום...
>

נצנצ

New member
שאלה מעניינת...

1. ליטופים, נשיקות, ליקוקים בכל הגוף.... וכמובן איך אפשר בלי אורלי??... 2. ליטופים, נשיקות, ליקוקים בכל הגוף.... וכמובן לרדת לו.. לטעום אותו<מה אני יעשה-אני מכורה!!!!>.. וכל זה אני אוהבת שעושים לי.... אוףףףףףףףףף נהיה לי חם ואין לנו סקס בימים הקרובים
(בעיה בריאותית)...

המממ... בד"כ זה מתחיל ממבט מגרה ../images/Emo3.gif

למבטים חודרים יש השפעה חזקה והם אומרים הרבה
זה יכול להמשיך למסאג', ליטופים, נשיקות ונגיעות במקומות שונים ומעוררים. גם למילים יש השפעה חזקה במשחק המקדים....

פרח מותק צריכה הסברים על משחק מקדים

? לא נראה לי ..... האמת? שאלה רטורית. משחק מקדים: נשיקות, ליטופים, עבודת לשון וידיים רצינית בכל מקום אפשרי.

אבל מה הדבר הראשון????

ופרח צריכה הסברים על משחק מקדים, כי היא עלולה בטעות להגיע למשחק עצמו ולוותר על ההקדמה...

דבר ראשון עצבנת אותי עם הנזיפה

בקשר לי ולרפי. מה מפריע לך אם על הדרך כשאני כותב הודעה אני משחיל גם איזה משפט לרפי??? דבר שני, חפשי את הסיפור על הקרח, אני חושב שהוא ממצה את עניין המשחק המקדים. ואם עדיין לא יהיה לך ברור, קחי רכבת, בואי לחיפה ואני אסביר לך ואדגים לך בפרוטרוט. מתחייב. שבועת צופים.

גל, בקשר לדבר הראשון....

צודק. מצטערת. אני מתנצלת מעומק הלב. סתם יום שבו אני מחפשת איפה להוציא עצבים. בטעות נפלתי עליכם. מצטערת.

הספרנית

New member
מתחיל מנשיקות....

ויכול להמשיך להמון כיוונים שונים, תלוי כמה עזה התשוקה לאותו רגע. מקסימום משלימים בסיבוב השני

n i r k o

New member
נק. למחשבה או למגע

אני אוהב שבחורה מוצצת לי את האצבעות זה מגניב אותי. ליקוקים קלים באוזן, ליטופים באיזור הטבור. נגיעות כאלה של צמרמורת בצידי הגוף. כמובן שיש עוד...

alfalf

New member
כשהילדות הולכות לישון...

מבטים, ליטופים, התכרבלות תחת השמיכה מול הטלויזיה, נשיקות, מסאז'... בעקרון כל מגע (גופני או "רוחני") יכול להתחיל להניע את כדור השלג.

אז זהו...

התחלתי לחשוב שאולי אני לא יודע מה זה משחק מקדים? :-O אולי המלאכית ואני פשוט פוסחים על החלק הכי כיפי? אבל לא! אנחנו פשוט כל הזמן במשחק המקדים
לא מורידים אחד מהשני את הידים... מלטפים, מנשקים ועושים עינים כמה שיותר - מאוד מומלץ לנשואים עם ילדים כי ככה, בשעת כושר אתם כבר מוכנים
אוהבים (לאו דווקא בסדר זה): אמבטיה משותפת, ליטופים, נשיכות קטנות בעורף ובכלל, שיחות זימה, מסאג'ים ארוטיים, צפייה הדדית ונשיקות! הרבה נשיקות!

למעלה