שאלה + משהו קטן...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שאלה + משהו קטן...

שאלה לגבי אובוי - כמה פרקים יש לסדרה הזאת (או לפחות לעונה הראשונה)?
לפי ויקיפדיה יש 50...

אגב, קראתי קצת על הסדרה בויקיפדיה ומקווה שלא הרסתי לעצמי יותר מדי, אבל אין ספק שזאת הולכת להיות סדרה אדירה

ויש לי משהו קטן בשבילכם שיגיע רק בתחילת שבוע הבא (רמז: בסוף כן פגשתי את נלי תגר המדהימה
).

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי העניין של שידורי הסדרה
יש מקסימום 50 פרקים , אבל - וזה אבל מאוד גדול... ערוץ הילדים מתוכנן לרדת מיס בסוף דצמבר , ככה שלא ברור מה יעלה בהמשך הסדרה , שים לב שזה משודר גם בחמישי , מה שלא קורה היום עם רוב סדרות הנוער .. כדי להספיק כמה שיותר פרקים ...
הם גם צילמו חודש אחד חודש לא מספיק כדי לצלם 50 פרקים ,... לדעתי זה מקרה דומה למה שקרה עם גאליס (אתה לא ראית ולכן אתה לא יודע ,אבל גאליס צילמו כל מחצית בנפרד .. כלומר עד 25 פרקים צילמו , ערכו ושיידרו , בעונה השניה , ההם ההתחילו לקרורא למחצית השניה עונה שלישית, למחצית הראשונה של ההעונה השלישית עונה רביעית וכך הלאה... תדמיין שהמחציתת השניה של העונה השניה של שכוונה כלומר מפרק 77 עד פרק 100 זה יקרא עונה שלישית , ככה זה היה בגאליס ...)
אז יכול להיות שהפרת הפרקים הבאים של או בוי יהיו בהפקת טדי הפקות , וערוץ הילדים החדש של יס...
יודע כבר מה הפתעה ... אתה צילמת סרטון שלה ....
&nbsp

ny22

New member
מנהל
והיא מה זה מתוקה וחמודה

אגב, היא בחודש שביעי עכשיו

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב כנס לפורום שכונה דיחוף
אני עושה מכרז דמויות שני...

אגב נלי! ראיתם שי בשידור?

היא הגיעה לשם עם שירה נאור והן דיברו על הקשר המיוחד ביניהן. היא גם הציגה את שירה כחברה טובה ושחקנית מעולה. את בעצמך, נלי!

Roei152

Well-known member
מנהל
שירה התחילה לצאת עם רועי ניק אגב...
שהוא תום מגאליס החבר ההתחלתי של דני שרק הכרנו אותה בחולמים ... או רועי מבתולות ...
מעניין אם דניאל ליטמן אחראי לשידוך (תכלס הוא מכיר את שניהם) או שהם מכירים דרך חברים אחרים בתעששיה ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אה?
מירי הגדירה אגב את החבירות בין שירה לגאיה שליטא כחבירות נפש... שדיברנו על צפוף

ny22

New member
מנהל
באיזה ערוץ? זה היה עם לוסי אהריש?

אם כן תאמר לי ואספר לכם משהו מעניין על כך

ny22