שאלה מראיון עבודה

ברנדל

New member
שאלה מראיון עבודה

יש byte שמכיל מספר כל שהוא לדוגמא 11001010 יש להפוך את ה byte, שיכיל : 01010011

ברנדל

New member
מתבקשים לשני פתרונות

אחד באסמבלר אחד ב C אין תנאים מגבילים, מתבקש פתרון מהיר ואלגנטי.

DNile

New member
יש את הטריק הידוע:

(שגם אם הוא אינו ידוע, זה לא קשה להגיע אליו לבד:) קודם כל, עושים SWAP בין הנגיסה העליונה לנגיסה התחתונה של הבית, אח"כ עושים SWAP לשני ביטים העליונים והתחתונים בכל נגיסה, ובסוף עושים SWAP לכל ביט בתוך כל זוג ביטים. ובקוד?
byte reverse(byte b) { b = (0x0f & b >> 4) | (0xf0 & b << 4); b = (0x33 & b >> 2) | (0xcc & b << 2); b = (0x55 & b >> 1) | (0xaa & b << 1); return b; }​
זה מתבצע בO(1), אין Branching, וזה ניתן למימוש באסמבלי די בקלות באסמבלי. ובעיקר - זה מאגניב. אגב, אני לא בטוח שהקוד באמת עובד(אני נטול קומפיילר כרגע), אבל אני יחסית בטוח שזה יהיה בסדר.

ברנדל

New member
וואלה יפה!

זה מוכר מאיפה שהוא, משתמשים בשיטה הזו בתיל מקבילי לביצוע מיונים, בעצם מה שיש פה זה מן מקרה פרטי שבו יש לסדר מיון שנמצא בדיוק בסדר ההפוך. (אם אני לא טועה)

gilad_no

New member
דוגמא

byte swap(byte b) { byte res=0; for (byte m=1;m;m<<=1) { res<<=1; res|=(b & m) ? 1 : 0; } return res; }​

gilad_no

New member
וריאציה דומה:

byte swap(byte b) { byte res=0; for (byte m=1;m;m<<=1,b>>=1) { res<<=1; res|=(b & 1); } return res; }​

scalla

New member
אם כבר

unsigned char swap (unsigned char b) { unsigned char t; t = ~b; return t; {

תשובה:../images/Emo26.gif

String before = "11001010"; String after = (new StringBuffer(before)).reverse().toString();​

vinney

Well-known member
ביטים אורי, ביטים.

חוצמזה, ביקשו C ו ASSEMBLY, לא #C. (או שזה JAVA?)

עידו123456

New member
נו באמת

חשבתי שזה כבר common knowledge שאורי נוגע רק ב Java
אתה ממש מעליב אותו עם הקישור ל #C

DadleFish

New member
אם מדובר ב-BYTE בודד,

הפתרון הכי מהיר יהיה פשוט להחזיק טבלה. זה MOV אחד, 3 טיקים, ונגמר הסיפור. אין יותר מהיר מזה

vinney

Well-known member
לדעתי זה מה שנדרש

הייתה לי כזאת שאלה ברעיון עבודה גם, וזה מה שרצו

למעלה