אולי כן, אם את יודעת מאיפה להזמין
ויש לך את השפה ....והכלים... רק לא בטוח שבסוף יצא לך זול. את יודעת סיפר לי ספק אחד שהוא יבואן של כמה מוצרים, שהוא לא מיבא הכל, בדיוק מהסיבה הזו, אז מה שהוא עושה זה שיתוף עם ספק אחר שמיבא מוצרים אחרים, כל אחד מיבא סוג מסוים של סחורה, אחר כך הם מחליפים ביניהם מוצרים, ומשווקים לקהל הרחב... אז נכון שהם כביכול מתחרים זה בזה, אבל למעשה יש שיתוף אינטרסים ביניהם ושניהם מרויחים.. כשרציתי ליצור מוצר מסוים עבור שמלות הכלה, מישהו שניסיתי אצלו עשה לי את המות כאילו מדובר בהליכה לירח, ואילו באקהאוס (שלא נחשב הכי זול בשטח, ולא תמיד הכי נחמדים שם, ככה שאי אפשר להגיד שזו הסיבה, אבל תמיד אני מוצאת מה שאני צריכה אצלו...) הוא אמר לי "מה שאת רוצה אפשר ליצר, צריך לשלם עבור תבנית בסיסית משהו כמו מאתים שלוש מאות דולר, ואחר כך ייצרו לך את זה פר יחידה בכמויות של אלף ויותר....והתבנית נשמרת עבורך..... אז אני מניחה שאם את לקוחה של הספק שלך ברמה שהוא רוצה לשמור עליך...הוא יעשה את זה.... לא פעם רציתי פריט מסוים ולמרות שבכר לא מתעסק עם זה הוא עשה מאמץ והשיג לי...אז נכון שזה עולה כמה גרושים יותר, אבל ללכת לכתת רגלים.. וגם היה עולה לי יותר בסוף. כנ"ל לבדים מסוימים, כשאני צריכה משהו מאוד ספציפי אני ישר מתקשרת לגולדשטיין לברר(כי פעם הייתי עוברת מחנות לחנות), והם יודעים בדיוק היכן להשיג, אז או שישיגו לי וישלחו לי, או שיגידו לי היכן ללכת. אם היתי סתם אחת, לא בטוח שהיו מתאמצים בשבילי. כל אחד מכיר את המערכת שלו יותר טוב מכל אחד מבחוץ וזה בעצם כלי שכדאי להעזר בו.