שאלה מקצועית

המטיייל

New member
שאלה מקצועית

יש כזה מותח קפיצי לשרשרת (רק לדו"ש, אני חושב). מין מתקן כזה שמותקן על המתלה האחורי שדואג שהשרשר יהיה מתוח. האם כדאי לרכוש מכונה כזו או שזה סתם בלוף???

המטיייל

New member
מברוק!!!

תחכה ליום המכירות במטרו אבל בינתיים תתקשר לאבנוע לקבל הצעת מחיר כדי שתדע שאכן קיבלת הנחה במטרו. אנחנו צריכים להפגש בשבוע הבא עם כולם כדי להתחיל לסגור עניינים

יואב ZZR

New member
?????????...

ניסיתי להסתכל על מגוון של אופנועי שטח ממוטוקרוס ועד פילים ולהבין למה אתה מתכוון, ולא ראיתי שום דבר כזה. קפיץ שמותח את השרשר לאחור יש לי רק על האופניים...

המטיייל

New member
תיאור

זה מין מתקן שמתקינים קרוב יותר לגלג השיניים של הגיר. למתקן, שמקובע לזרוע המתלה, יש עוד זרוע עם קפיץ שבסופה גלגל שמונח על צידה הפנימי של השרשרת ולחץ כלפי מטה. כך שהזרוע הקפיצית מותחת את השרשרת בכל מצב. צירפתי איור שהכנתי לגבי המתקן (צבוע באדום)

ofnik

New member
באמת שאלתי עצמי למה אין כזה

דווקא באופנוע שזקוק למתיחה בתדירות גבוהה

Trojan_Neo

New member
למטייל... ../images/Emo12.gif

אשמח לראות/לקבל/ללעוס קצת שטח... אחריהמפץ הגדול שהיה לי בבן-שמן....

השכן

New member
דיון טיול

לרוכבים בעקבות המטייל, הידד! יש לקחת בחשבון כמה וכמה דברים: האם אנו ערוכים לטיול מבודד ארוך טווח? האם יש לנו את הידע להתגבר על תקלות כדוגמת מה שארע ל great blue? האם אנו מצויידים בכלים הנדרשים? האם יש מי שיכול לחלצנו והיה אם? האם לא צריך לבצע מספר רכיבות שטח כדוגמת האחרונות להגברת "הגיבוש הקבוצתי" והעמקת הניסיון? השכן, שימי הבטלה שלו נראים כמי שמתקרבים לקיצם.

המטיייל

New member
שכני...

הכל כן! בעקרון אנחנו נהיה ערוכים לסיבוב מעין זה. נפגש השבוע כדי לסגור קצוות. טיול גיבוש נכון לעשותו אבל אפשר להתגבש בדרך לשם. אני מכין רשימת ציוד וכשנפגש נדבר על הכל. האם מוצאי כיפור נשמע זמן טוב? טרויאן? שכן? כחול? מי עוד.. בן?

Great Blue

New member
נשמע מצויין- אפשר אפילו להיפגש אצלי

- בירה עליי- לא הייניקן. בקשר לגיבוש- יש למישהו מקום לגיטרה ? אני גם יכול להביא עשבי גיבוש...

המטיייל

New member
עשבים זה טוב ../images/Emo41.gif

גיטרה??? אח שלי מה קורה לך? תרים לי טלפון כשתוכל.

Trojan_Neo

New member
רגע רגע רגע ... ../images/Emo67.gif

עשבים
אשמח ללחך, מן הירוק הירוק הזה... אעדיף אותו לח עם רוטב אלף-הסלעונים, ופחית פנטה...
ולעזאזל
למה אין אייקון של פנטה....

Great Blue

New member
לקיצם- לא יתכן... עד שאספת כל כך

הרבה בדיחות על אבטלה ועלינו "הצעירים" . האם תוכל שוב להתייחס לטלפון שעליך לעשות או לפקס שעליך לשלוח כאל דבר שגרתי הקורה במהלך היום?

השכן

New member
משחק מקדים

פגישה במוצאי כיפור - תקין מבחינתי. (ומה עם המצווה של הקמת סוכה במוצאי כיפור?) אני באמת צריך תשובות רציניות לשאלות. לא, לא לדאוג, הבטלה לא מסתיימת כה מהר.

המטיייל

New member
שכן.

ה"דיבור" עבר ליום ראשון בערב. מתי בדיוק - אדבר איתך. ביום חמישי בערב יש מכירות של מטרו (רמז: "מגפיים")

המטיייל

New member
שכן...

מה? תתחיל לעבוד???? אוי לאוזניים השומעות. מזל טוב. בכל מקרה תתקשר אלי כשתוכל.

Magius

New member
איזו תקלה?

ואיזה וטיול? הטיול פתוח לכולם או רק להווי מצומצם?

Trojan_Neo

New member
בנוגע ל-Nick, שיגעתם אותי ../images/Emo5.gif

תחליטו פעם אחת: Trojan,Marilyn,Neo,פנטה,תורג´מן....

למעלה