שאלה מקצועית

micbr12

New member
שאלה מקצועית

היי בנות,
ביום ראשון עברתי שאיבה, פעם אחרונה שבדקו זקיקים ורירית היתה ביום שישי והרירית היתה 7.8.
אתמול החזירו לי 2 עוברים ויש לי שאלה לגבי הרירית, הרירית עדיין נשארת 7.8 או שהיא יורדת? אני גם לוקחת קרינון וגסטון.
אשמח להסבר..
תודה

אם קיבלת מבייץ לפני

כמו אוביטרל זה אפילו מגדל אותה עוד קצת. אחרי הביוץ היא לא יורדת. אם יש הריון היא תתעבה עוד בגלל הפרשת ההורמונים ואם אין הריון היא תתפרק ותהפוך לוסת

micbr12

New member
כן לקחתי אובטירול

בלילה בין שישי לשבת.
אז יכול להיות שבגלל זה יש הפרשות?
ואלו לא הפרשות של הקרינון..אני כבר מבדילה....

micbr12

New member
שקופות כאלו..זה בגלל הרירית?

אני מכירה את ההפרשות של קרינון ואלו לא אלו..
אני לא יודעת אם זה נכון אבל שמתי לב אצלי שברגע שמתחיל הפרשות (לבנות) של קרינון זה אומר שאין הריון..

micbr12

New member
כן..

אבל היום התחילו הפרשות של הקרינון שונאת את זה!!

ענבל ח1

New member
היי

אני לא יודעת בדיוק להסביר איך הרירית מתנהגת אחרי שלב השאיבה אבל מה חשוב זו המדידה ביום האוביטרל- ואצלך זה היה 7.8. זה נחשב לעובי טוב, במיוחד אם הרירית היתה תלת שכבתית. החל מ7 זו כבר רירית טובה וגם רירית פחותה מזו לעתים קולטת הריון.
בהצלחה רבה!

micbr12

New member
לא ידעתי בכלל שיש

כמה סוגים של רירית, היתי בטוחה שזה שחשוב זה הגודל.. אז אין לי מושג איזה רירית היתה..
למדת אותי משהו חדש

תודה מאמי!!

ענבל ח1

New member
נשלח לי בטעות לפני הזמן...

התכוונתי בכיף
ומה שחשוב זה השילוב בין העובי לבין כך שהרירית תלת שכבתית. בעיקרון, אפשר גם להרות עם רירית שאינה תלת אבל בכ״ז...
אם קיבלת דוח אז כתוב שם. אולי נכתב ״הד קו אמצע״ שזה אותו דבר.

micbr12

New member
לא קבלתי דוח

אבל מה שיהיה יהיה... מקווה שאני לא אצטרך לשאול את השאלה הזו להבא...
ממש תודה!!

ענבל ח1

New member
לא הבנת אותי

אני יודעת לערוך. התכוונתי שאפשרות העריכה מופיעה רק בתנאי שמדובר בהודעה שנכתבה בלחיצה על ״תגובה״. אם ההודעה נוספה ע״י תגובה מהירה אז לא ניתן. ונדמה לי שגם בסלולארי לא ניתן לערוך.

למעלה