שאלה מקצועית..

שאלה מקצועית..

שלום לכולן, אני חדשה כאן בפורום ואשמח לקבל את עזרתכן. אני מקימה עסק של עיצוב לתינוקות: שמיכות ועוד. אני מעצבת גם בגדים לתינוקות ומעוניינת להוציא את התפירה לתופרות מקצועיות, מישהי יודעת מהן העלויות של תפירה לדוג': עלות תפירה של שמלה בסיסית לתינוקת? ובנוסף, האם אני צריכה להביא לתופרת דוגמא מוכנה של שמלה או גזרה מדוגמת? תודה רבה מראש על העזרה!

dikla yoktan

New member
תמיד עדיף לתת דוגמה.

האם מדובר בשמלת אריג או סריג? את צריכה לקחת בחשבון שזה לא אותן מכונות תפירה והתמחות לגמרי אחרת לאריג (זינגר) לעומת סינגל/אינטרלוק/ריב וכו'. כמובן שעדיף שהגזרות יהיו שלך ושתהיה לך שליטה במה שאת מקבלת. לתינוקות יש צרכים מיוחדים (כניסת ראש, שהראש מאוד גדול ביחס לגוף, מיקום כיפתור או לחצניות - האם התינוק שוכב על הבטן או על הגב? לאיזה גיל? לא טוב שהוא ישכב על הכפתור. זה משאיר להם סימנים ומציק) וכו'. כיסוי לחיתול? מידות גומי וכו'. סביר להניח שרוב התופרות לא מתמחות בזה. את צריכה להבין מה את מבקשת לדעת להנחות נכון את התופרת שלך. זאת האחריות שלך. אין לי מושג לגבי מחירים מדוייקים. כדאי לקבל הצעת מחיר מכמה תופרות, לבקר אצלן ולראות מה רמת ההבנה והביצוע שלהן. בהצלחה!

קודם כל בהצלחה

שנית אין לי מושג לגבי מחירים אך עם תופרת עדיף להביא גזרה ודגם לדוגמא שהיא תוכל לבדוק עצמה תוך כדי עבודה זה עוזר למנוע פאשלות.

תודה רבה על המדע ועל החיזוקים

אתן יודעות במקרה אם עדיף לפנות למתפרה או לתופרת? או שעדיף לפנות למתפרות רק כשמדובר בכמויות גדולות? וחוץ מזה, עלויות של תדמיתניות, מכירות?

ופרת עדיף אם לא מייצרים בכמויות ותדמיתנות לא

כלולה אם זה משהו מסובך אבל גזרות בסיס תופרת עושה לבד, בשבילך עדיף להכין גזרה יחד עם התופרת או לבד שתראי מה יוצא

את צריכה להכין את הדגם להעריך זמן =כסף

כמה זמן לוקח לתפור שמלה ? כמה שמלות תופרים בשעת עבודה ? מה מחיר שעת עבודה ?אילו כמויות של שמלות מאותו הדגם את נותנת.ברור שלתפור דגם ראשון לוקח יותר זמן וכשתופרים כמויות העבודה רצה וההספק גדול י ותר.

למעלה